Ga naar de inhoud
e-commerce Microsoft dynamics 365 business central

Succes met e-commerce

Ga ook vooruit met een succesvolle e-commerce strategie.

E-commerce wordt een groot succes

Gebruik je Dynamics NAV of Business Central en je wilt stappen maken met E-commerce dan kun je bij ons terecht. Wij helpen je vooruit met een succesvolle E-commerce strategie. Samen met jouw mensen stellen we een plan van aanpak op. Zo heb je precies de juiste oplossingen voor jouw bedrijf en een goede integratie met Business Central.

Een bestelportaal, webshop, PIM wat je ook zoekt? Wij hebben de know-how in huis, de juiste ingangen en weten dat E-commerce meer is dan alleen het bouwen van een portaal of webshop. Wil jij weten welke stappen jouw bedrijf kan maken op het gebied van e-commerce? Neem contact op.

 

In 5 stappen naar online succes

De wereld verschuift meer en meer naar online, zowel voor B2C als B2B organisaties, maar hoe speel je hierop in? Welke stappen moet je zetten om je concurrentie voor te blijven? En wat verwacht jouw klant van je? Wij geven je antwoord op deze vragen. In slechts 5 stappen loop jij voorop en haal je online winst. Aan jou de vraag waar je ondersteuning bij wilt hebben.

 1. Kennismaken

  Tijdens het eerste gesprek bespreken we waar je staat en waar je naar toe wilt. Wij helpen bij de eerste stappen naar online ,maar adviseren ook als je al een portaal of webshop hebt en op zoek bent naar de volgende stap.


 2. Analyse en strategie

  We maken een analyse van jullie huidige omgeving en de wensen voor de toekomst. Er komt een duidelijke online strategie en lijst met benodigdheden om de stap online te maken. Ook staan we uitgebreid stil bij jullie applicatielandschap.


 3. Roadmap

  Je ontvangt van ons de uitwerking van de analyse en we stellen samen een roadmap op. je krijgt een stappenplan voor het komende jaar of meerdere jaren en we bepalen welke onderdelen wanneer opgepakt worden. Uiteraard hoort daar ook een strakke begroting bij. 


 4. Software & partner selectie 

  Al je behoeften zijn in kaart en nu kiezen we de juiste software en partner. Wij kennen de markt goed en adviseren wat bij je bedrijf past. We voeren samen de gesprekken met de leveranciers en zodat je een goede keuze kan maken.  


 5. Projectbegeleiding & realisatie 

  Nu kan het project starten. Wij ondersteunen tijdens het project, we weten wat de valkuilen zijn en kunnen deze voorkomen. We zorgen voor een goede scope & budget bewaking. Samen zorgen we voor een succesvol project! 


5 redenen om te starten met e-commerce

Denk jij weleens, moet ik iets met e-commerce? Of moet ik iets met een online platform? Spelen onderstaande gedachten wel eens door jouw hoofd?

 • Ik zie dat mijn concurrenten allemaal een (nieuwe) webshop of klantenportaal hebben, blijf ik nu achter?
 • Veel klanten stellen vragen over prijzen orders en facturen, kan ik deze klanten sneller en makkelijker helpen?
 • Ik heb een webshop of klantenportaal, wat is de volgende stap?
 • Hoe kan ik als B2B bedrijf online actief en succesvol worden?
 • Hoe kan ik het werk voor mijn medewerkers leuker maken en de werkdruk verlagen?

Dan wordt het tijd om actie te ondernemen. Zet voor jezelf op een rij wat je zou willen en stel een strategie op met daarbij een roadmap wat je wanneer wilt oppakken en met welke mensen je dit wilt doen. Kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? neem contact op met ons en we maken er een succes van.

 

Natec Sunergy

“In eerste instantie was het doel vooral een snelle en effectieve overgang naar de nieuwste versie van Dynamics 365. Dat is gelukt! Wij werken nu met Microsoft 365 en Business Central, ons meest belangrijke en kritische bedrijfssysteem, volledig in de cloud.”
Tim Strengers
Commercieel directeur
Dille & Kamille

“We wilde geen ERP waar we nog veel en duur maatwerk aan moesten toevoegen. We wilden zo dicht mogelijk bij de standaard blijven. Een systeem dat onze processen zou ondersteunen en efficiënter zou laten verlopen, zonder veel handwerk en met minder fouten.”
Luuk Engelberts
Manager IT & Processen
MIRON Violetglass

“De niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit en de glasheldere scope waaraan werd vastgehouden, hebben het succes gemaakt!”

Freek Bos
IT, Data & Integration Manager
Coming Group

“Business Central is de perfecte module in de Cloud waarmee iedere collega zijn of haar werk kan verrichten, ongeacht plaats of tijd.”
Boris Jansen
CEO

Nieuws

Alles over E-commerce vind je hier