Ga naar de inhoud
Business Central Whitepaper Contact SucceedIT

Succes met e-commerce

Loop voorop met een succesvolle e-commerce strategie!

De kracht van e-commerce

In deze tijd van digitale transformatie speelt e-commerce een essentiële rol in het bevorderen van efficiëntie, toegankelijkheid en groei voor verschillende bedrijven. Ook bieden deze ontwikkelingen jou de kans om de traditionele handelswijze te moderniseren, maar ook om nieuwe markten te betreden.

Of je nu je eerste stappen online wilt zetten, verder wilt groeien als e-commerce organisatie met nieuwe oplossingen of je wilt verdiepen in optimalisatie van je bestaande integraties, wij staan klaar om je te helpen!

Ontdek meer over e-commerce

Jouw eerste stappen online
Jouw eerste stappen online
Zet je eerste stappen, digitaliseer processen en biedt toegang tot de belangrijkste informatie met een klantportaal.
Geautomatiseerde e-commerce
Geautomatiseerde e-commerce
Zorg dat je de juiste oplossingen inzet om jouw e-commerce activiteiten naar een hoger niveau te tillen.
Element SucceedIT
Integratie vraagstukken
Integratie vraagstukken
Optimaliseer jouw e-commerce integratie voor verbeterde efficiëntie, kostenbesparingen en groei.

Download de gids

Jouw stappen naar online succes

Welke stappen moet je zetten om je concurrentie voor te blijven? Wat verwacht jouw klant van je? En hoe zorg je dat je online succes volledig met je bedrijfsprocessen wordt geïntegreerd? In deze gids nemen wij jou mee in de mogelijkheden en lees je meer over onze aanpak. 

5 redenen om te starten met e-commerce

Overweeg jij weleens of e-commerce iets voor jou is? Of vraag je je af of een online platform een meerwaarde kan bieden?

 • Ik merk dat mijn concurrenten een (nieuwe) webshop of klantportaal hebben. Loop ik nu achter?
 • Klanten hebben vaak vragen over prijzen, orders en facturen. Is er een manier om hun sneller en efficiënter te helpen?
 • Ik heb al een webshop of klantportaal, maar wat zou een volgende stap zijn?
 • Als B2B-bedrijf wil ik online actief en succesvol worden. Waar begin ik en hoe pak ik dat aan?
 • Hoe kan ik het werk voor mijn medewerkers leuker maken en de werkdruk verlichten?

Spelen deze vragen door je hoofd? Grote kans dat je dan een aantal acties kunt ondernemen. Breng voor jezelf in kaart wat je wilt bereiken en stel een strategie op. Kan je hierin wat hulp gebruiken of meer inzicht in de stappen die je moet zetten? Wij helpen je graag op weg!

Dille & Kamille

Vergroot efficiëntie van logistieke processen

“De efficiëntie van onze magazijnprocessen is enorm verhoogd, maar nog belangrijker: we beschikken nu over een toekomstbestendig systeem waarmee Dille & Kamille de volgende groeistappen op het gebied van omnichannel en de zakelijke markt (B2B) kan zetten.” – Luuk Engelberts, Manager IT & Processen bij Dille & Kamille.

In 5 stappen naar online succes

De wereld verschuift meer en meer naar online, zowel voor B2C als B2B organisaties, maar hoe speel je hierop in? Welke stappen moet je zetten om je concurrentie voor te blijven? En wat verwacht jouw klant van je? Wij geven je antwoord op deze vragen. In slechts 5 stappen loop jij voorop en haal je online winst. Aan jou de vraag waar je ondersteuning bij wilt hebben.

 1. Kennismaken

  Tijdens het eerste gesprek bespreken we waar je staat en waar je naar toe wilt. Wij helpen bij de eerste stappen naar online ,maar adviseren ook als je al een portaal of webshop hebt en op zoek bent naar de volgende stap.


 2. Analyse en strategie

  We maken een analyse van jullie huidige omgeving en de wensen voor de toekomst. Er komt een duidelijke online strategie en lijst met benodigdheden om de stap online te maken. Ook staan we uitgebreid stil bij jullie applicatielandschap.


 3. Roadmap

  Je ontvangt van ons de uitwerking van de analyse en we stellen samen een roadmap op. je krijgt een stappenplan voor het komende jaar of meerdere jaren en we bepalen welke onderdelen wanneer opgepakt worden. Uiteraard hoort daar ook een strakke begroting bij. 


 4. Software & partner selectie 

  Al je behoeften zijn in kaart en nu kiezen we de juiste software en partner. Wij kennen de markt goed en adviseren wat bij je bedrijf past. We voeren samen de gesprekken met de leveranciers en zodat je een goede keuze kan maken.  


 5. Projectbegeleiding & realisatie 

  Nu kan het project starten. Wij ondersteunen tijdens het project, we weten wat de valkuilen zijn en kunnen deze voorkomen. We zorgen voor een goede scope & budget bewaking. Samen zorgen we voor een succesvol project! 


Ontdek wat e-commerce voor jouw bedrijf kan betekenen!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of welke stappen jij kan maken op het gebeid van e-commerce? Onze e-commerce consultant, Samanta Pijl, helpt je graag verder! Laat je gegevens achter in het formulier hiernaast, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact met ons op!

Lees meer over e-commerce