Ga naar de inhoud

Voorraad Management

Beheer niet alleen je voorraad, maar optimaliseer deze ook!
Gooi je spreadsheets weg en automatiseer vraagprognoses, voorraadplanning en inkoop.

Voorraad beheren

Heb je behoefte aan meer inzicht en meer grip op je voorraad? Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics 365 Business Central hebben functionaliteit voor voorraadbeheer en voorraadoptimalisatie maar vooral handels- en productiebedrijven hebben meer inzicht nodig. Met een voorraad van € 1.000.000,- of meer is EazyStock een ideale uitbreiding voor voorraadbeheer en -optimalisatie.

EazyStock

EazyStock is een zeer gebruiksvriendelijke cloud-based voorraadoptimalisatie-oplossing. Met deze uitbreiding ben je in staat de voorraad op professionele wijze te beheren, heb je meer grip op je voorraad en bespaar je veel tijd en geld.

EazyStock verrijkt de functionaliteiten van Dynamics NAV en Business Central waar het ontbreekt aan:

  • Dynamische forecast mogelijkheden
  • Gebruikersvriendelijke en betrouwbare inkoopvoorstellen
  • Dynamiek in de veiligheidsvoorraad en een optimale orderhoeveelheid
  • EazyStock is eenvoudig te koppelen aan Dynamics NAV en Business Central. Wil je meer grip op je voorraad en je serviceniveaus? Neem dan contact met ons op. Bekijk de website van EazyStock voor meer informatie of vraag daar een demo aan.

Koppelen met Business Central

EazyStock is eenvoudig te koppelen aan Dynamics NAV en Business Central. Wil je meer grip op je voorraad en je serviceniveaus? Neem dan contact met ons op. Bekijk de website van EazyStock voor meer informatie of vraag daar een demo aan.