Ga naar de inhoud
upgraden van Dynamics NAV naar Dynamics 365 Business Central

Upgraden van NAV naar Business Central

Werken de mensen in jouw bedrijf nu met Dynamics NAV? En is er frustratie over het dagelijks werk? Dan hebben we goed nieuws!

Waarom zou je upgraden?

Voor Dynamics NAV is er nu een geweldige upgrade die ervoor zorgt dat jij je nooit meer druk hoeft te maken over updates en nieuwe toepassingen. Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé cloudoplossing van Microsoft voor het automatiseren en optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. En de upgrade van Dynamics NAV naar Business Central is vaak een stuk eenvoudiger dan je denkt.

Bespaar met business Central direct geld

Je kan duizenden euro’s besparen met het omzetten van de NAV of on premise licenties naar Business Central online licenties. Hoe? Dat hebben we toegelicht in een webinar.

4 redenen voor Business Central

Maak jij je soms zorgen over de software die je gebruikt voor je bedrijfsprocessen? En spelen onderstaande gedachten regelmatig door jouw hoofd?

  • We moeten de software updaten, maar met al dat maatwerk kost dat ons een vermogen.
  • We draaien nog steeds op verouderde versies van Dynamics NAV, kan dat nog wel?
  • Binnenkort ondersteunt Microsoft onze Dynamics NAV omgeving niet meer, welke consequenties heeft dat voor mijn bedrijf?
  • Ik kan geen nieuwe licenties kopen voor Dynamics NAV

Dan wordt het hoog tijd om de upgrade van Dynamics NAV naar Dynamics 365 Business Central serieus te nemen. Want je wilt gebruikmaken van de nieuwste technologie rondom factuurherkenning, managementrapportages en apps. Een cloudoplossing van Microsoft waarmee je klaar bent voor de toekomst en ook nog eens kosten bespaart.

Gratis Whitepaper

Wil jij ook 20% minder fouten in je dagelijkse processen. De upgrade van NAV naar Business Central levert je meer op dan makkelijker en leuker werken. Je kan er geld mee verdienen. Lees het in ons Whitepaper

Fixed price upgrades

Zorg dat een upgrade geen stress oplevert, maar de deur opent naar nieuwe toepassingen en mogelijkheden. Wij helpen je daar graag bij. Na een korte analyse kunnen wij exact bepalen wat er voor jouw bedrijf nodig is om te upgraden, waarna we een fixed-price aanbod doen. Uiteraard kijken we ook direct naar het verbeterpotentieel en hoeveel maatwerk we kunnen verwijderen.

Nubuiten Business Central
keizers.nu Business central scanning
Leenders Haardkachels DynamicsConsultants
schouten en nelissen

Gerelateerde berichten