Ga naar de inhoud
Van Dynamics NAV naar Business Central

Upgraden of overstappen naar Business Central

Wil jij overstappen van Dynamics NAV naar een andere oplossing vanwege beëindigde support en oplopende frustraties, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Goede begeleiding en een duidelijke projectaanpak zijn essentieel voor een succesvolle overstap.

Maak jij je soms zorgen over de software die je gebruikt voor je bedrijfsprocessen? Je werkt al jaren vertrouwd op Dynamics NAV, maar de mainstream support wordt beëindigd en de frustraties stapelen zich op, waardoor de noodzaak groeit om je te verdiepen in andere oplossingen. Je wilt de overstap naar de Cloud maken, maar hoe je dit aanpakt is een groot vraagteken. Of je bent niet tevreden met de mogelijkheden van je huidige ERP pakket.

Aarzel je om de stap naar een overstap te zetten? Terecht! In een overstap of upgrade traject wil je de juiste keuzes maken. Goede begeleiding en een duidelijke projectaanpak is hierbij van essentieel belang.

Gids naar Business Central

Wat betekent een overstap naar Business Central voor mij?

Wil je weten wat een overstap van je bestaande omgeving naar Business Central betekent voor jouw bedrijf? Wij hebben de belangrijkste punten voor je samengevat in deze gids.

Uitgebreide analyse

Een goed begin is het halve werk. Als organisatie ben je continu in beweging. Je past je aan op de markt om klanten zo goed mogelijk te bedienen. Om die reden is het belangrijk om voorafgaand aan een upgrade goed te kijken of de manier waarop je bestaande ERP ooit is ingericht nog aansluit op de huidige processen. Dit kost in het begin wat meer tijd, maar een kritische blik op de inrichting helpt om voorafgaand aan de upgrade de juiste keuzes te maken. Zo voorkom je dat je overgaat met een verouderde inrichting of een oplossing kiest die onvoldoende aansluit op jouw processen.

Fixed Price Upgrades

Zorg dat een upgrade geen stress oplevert, maar de deur opent naar nieuwe toepassingen en mogelijkheden. Wij helpen je daar graag bij. Na een analyse kunnen wij exact bepalen wat er voor jouw bedrijf nodig is voor een upgrade of overstap. Zo weet jij aan de hand van een fixed price aanbod precies waar je aan toe bent. Uiteraard kijken we ook direct naar het verbeterpotentieel en de hoeveelheid wat maatwerk we kunnen verwijderen.

Heldere aanpak

Bedrijven begeleiden bij een overstap of upgrade? Dat doen wij altijd volgens een vast aantal stappen, waarbij wij oog hebben voor procesoptimalisatie, foutkans reductie en samenhangend IT-landschap. Met het stappenplan van slechts vijf stappen, zie je direct hoe een upgrade project er in de praktijk uitziet. Wij hebben dit voor je samengevat in een heldere gids!

 

Burton Car Company

Van On-premise naar de Cloud

Burton heeft met de overgestapt van Dynamics NAV naar Business Central, gekozen voor een toekomstbestendige oplossing. Ontdek hoe zij de upgrade hebben ervaren en welke stappen zij hebben gezet.

Nubuiten Business Central
keizers.nu Business central scanning
Leenders Haardkachels DynamicsConsultants
natec
schouten en nelissen

Gerelateerde berichten