Ga naar de inhoud

Werk leuker en
makkelijker bij SucceedIT

Op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Houd je van gezelligheid, verantwoordelijkheid en succes? Kijk snel welke vacature helemaal bij jou past.

Werken bij SucceedIT

Bij SucceedIT groeien we elk jaar weer en dat betekent dat we bijna altijd goede en leuke mensen kunnen gebruiken! Kijk hier naar de openstaande vacatures en mocht je graag bij ons willen werken maar staat er geen passende vacature voor je tussen? Neem dan contact met ons op of stuur een open sollicitatie.

Benieuwd hoe het er aan toe gaat bij ons? Bekijk dan eens deze video!

SucceedIT is Great Place to Work

Eind vorig jaar zijn we uitgeroepen tot Great Place To Work waarbij  onze medewerkers ons een score gaven van 95%! Dit toont aan dat onze medewerkers zich thuisvoelen bij SucceedIT en zichzelf kunnen zijn.

Drag & Drop SucceedIT AppSource Business Central Microsoft

Integratie Consultant

Wil jij de spil zijn tussen opdrachtgevers, gebruikers en onze developers? En onze klanten om op de meest slimme en efficiënte manier te laten werken met hun software systemen? Bekijk dan de vacature.

Microsoft Business Central Support Engineer

Help onze klanten verder

Wil jij mede richting gaan geven aan de dienstverlening binnen ons snel groeiende bedrijf? Wij zoeken een pragmatisch ingestelde collega die interesse heeft in ERP-applicaties en toe is aan de volgende stap in zijn of haar carrière!

SucceedIT Microsoft Dynamics 365 Business Central automatische factuurverwerking

Finance consultant (senior)

Ambieer jij als Finance professional een carrièrestap als Financieel Consultant? Of ben je Financieel Consultant en op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een ondernemend en groeiend bedrijf? Bekijk dan de vacature.

Open sollicitatie

Wil jij onderdeel zijn van groeiende bedrijf? Wij zoeken pragmatisch ingestelde collega’s die interesse hebben in ERP-applicaties. Ben jij toe aan de volgende stap in zijn of haar carrière en houd je van gezelligheid?

Stuur  je CV en een korte motivatie naar [email protected]. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!