Ga naar de inhoud

Transportorders

Maak je verzendproces efficiënter en overzichtelijker met de slimme oplossing Ship-it van Idyn.

Voor je distributieproces werk je met vervoerders als DHL, UPS, FEDEX, TNT, PostNL, of misschien wel een combinatie van vervoerders. Meestal is het grootste probleem dat ze allemaal hun eigen interface hebben. Ze hebben niet alleen hun eigen boekingssysteem of interface, ze hebben vaak ook hun eigen label- en notificatiesysteem. Als je een van deze interfaces al met je ERP-systeem hebt geïntegreerd, is de kans groot dat je regelmatig bezig bent met het updaten van die verbinding.

Transport of verzendorders zitten niet standaard in Business Central. Voor bedrijven die de rompslomp van al die verschillende carrier-interfaces kwijt willen, of bedrijven die willen overstappen van het handmatig intoetsen van transportorders naar een geïntegreerde setup voor transportorders, installeren wij ShipIT. ShipIT is volledig geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365 Business Central en ShipIT kent alle interfaces. Met ShipIT selecteer je gewoon wat je wil verzenden en het systeem boekt en drukt een label af met één enkele klik.

Maak het verzendproces van je goederen makkelijker en efficiënter

Met ShipIT ben je gekoppeld aan meer dan 400 vervoerders en is het volledig geïntegreerd met Business Central en NAV

Functionaliteiten

Eenvoudig versturen van goederen

Of je nu met losse verkooporders werkt of met magazijnzendingen, een enkele klik brengt je naar ShipIT. Zodra je transportopdracht klaar is, klik je op ‘Boek & Print’ om deze te laten verzenden. Vanaf dit punt neemt ShipIT het over. Het enige dat je hoeft te doen, is het etiket op de doos plakken. Vanaf hier zal je vervoerder je pakketten ophalen en afleveren. Track & Trace-links en statusupdates worden automatisch bijgewerkt in je ERP-systeem.

Naadloze communicatie

ShipIT is ontwikkeld samen met Transsmart. Transsmart is de toonaangevende leverancier van logistieke gegevens en richt zich op het stroomlijnen van de communicatie tussen vervoerders en ERP-systemen. Transsmart kent honderden carrier-interfaces en biedt ons één enkel eindpunt om mee te werken in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit maakt het wisselen tussen of het toevoegen van nieuwe vervoerders super eenvoudig. ShipIT kan zeer snel worden geïnstalleerd en geconfigureerd.