Ga naar de inhoud

Werk leuker
en makkelijker

Met heldere en moderne bedrijfsprocessen blijf jij voorop lopen. En zorg je ervoor dat het werken in jouw bedrijf makkelijker en leuker is.

Wil jij dat ook? Maak dan kennis met ons.

SucceedIT is er voor jou

We digitaliseren en automatiseren bedrijfsprocessen. Vaak met behulp van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Jouw bedrijfsprocessen zijn de basis van je bedrijf. Ze bepalen welke service je jouw klanten biedt, hoe winstgevend je bent en hoe leuk jouw werk is.

SucceedIT wil je bedrijfsprocessen dan ook niet ingewikkelder maker dan nodig. Sterker nog, we standaardiseren en automatiseren je processen en als het even kan voor een fixed price. De tijd dat IT-projecten geen einddatum hadden en slechts een hele ruime indicatie van de kosten hadden is voorbij.

Een duidelijk stappenplan, inzichtelijke planning en een afgebakend budget.

Martin Plaat SucceedIT

Wij schrijven geen uren, maar successen

Martin Plaat
Oprichter SucceedIT

Overtuiging

Wij zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat IT-projecten bedrijven vooruit moeten helpen. Bedrijfsprocessen automatiseren is geen doel op zich. IT-projecten hebben als einddoel bedrijven vooruit te helpen. Door bedrijfsprocessen te digitaliseren en automatiseren wordt  het werken voor iedereen in jouw bedrijf leuker en makkelijker. Geen onnodige uren schrijven en waar mogelijk maatwerk vermijden. Dat is de filosofie van SucceedIT en de basis van al onze diensten en producten.

Wil jij ook jouw bedrijf voorop laten open? Het hoeft echt niet ingewikkeld te zijn.