Ga naar de inhoud

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is de cloud-based ERP-oplossing van Microsoft, volledig geoptimaliseerd voor MKB-bedrijven. Business Central helpt je bij het stroomlijnen van je operationele processen, slimmer te werken en stelt je in staat om betere prestaties te leveren als bedrijf.

Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 biedt jouw bedrijf een groot aantal functionaliteiten om je bedrijfsbeheer te optimaliseren. Deze oplossing brengt 3 belangrijke voordelen met zich mee:

  1. Integratie en beheer van al je bedrijfsprocessen
  2. Vermijd dure en complexe maatwerkoplossingen
  3. Altijd en overal toegankelijk
Microsoft Dynamics 365 Business Central beeldscherm
Verkoop Dynamics 365 Business Central icon
Inkoop & Verkoop
Inkoop & Verkoop
Een foutloos en vereenvoudigd inkoop- en verkoopproces
Facturatie en boekhouding
Finance & Boekhouding
Finance & Boekhouding
Factureer met één druk op de knop, waar je ook bent
CRM_Projecten_en_Services
Projecten & Services
Projecten & Services
Beheer projecten efficiënt vanuit één plek
Inkoop Dynamics 365 Business Central icon
Productie
Productie
Optimaliseer en beheer productieprocessen
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer
Jouw voorraad volledig onder controle
Rapportage Dynamics 365 Business Central icon
Rapportages
Rapportages
Helder en visueel inzicht in de cijfers die jij nodig hebt

Microsoft 365 Integratie

Microsoft 365 bied je een complete set aan gebruiksvriendelijke producten die de productiviteit en samenwerking binnen je bedrijf verbeteren. Denk hierbij aan applicaties als Excel, Outlook en Word, welke ook naadloos aansluiten op Business Central. Zo zorg je dat je datastromen en analyses optimaal zijn en je processen zo efficiënt mogelijk lopen. Naast Microsoft 365, integreer je ook eenvoudig andere oplossingen en systemen.

SucceedIT Business Central

Gids naar Business Central

Wat betekent een overstap naar Business Central?

Wil je weten wat een overstap van je bestaande omgeving naar Business Central betekent voor jouw bedrijf? Wij hebben de belangrijkste punten voor je samengevat in deze gids.

Uitbreiding met bewezen oplossingen

In tegenstelling tot traditionele ERP-systemen hoeft bij Business Central geen maatwerk gebouwd te worden. Opzoek naar meer functionaliteiten? Binnen Business Central zijn er veel apps beschikbaar, denk aan webshopconnectoren, oplossingen voor scanning, factuurverwerking en voorraadoptimalisatie.

Deze apps zijn gemaakt door specialisten, bewezen oplossingen die maandelijks opzegbaar zijn. En niet geheel onbelangrijk, je hebt garantie dat deze blijven werken bij updates van Microsoft Business Central

Dynamics 365 Business Central SucceedIT
Dynamics 365 Business Central

Cloud-based

Overal beschikbaar

Dankzij het cloud based concept van Business Central, is het overal en altijd te gebruiken. Met de Business Central app, voor IOS en Android, heb je zelfs op je telefoon inzicht in je cijfers en bedrijfsprocessen

Altijd de nieuwste updates

Je beschikt altijd over de laatste versie van Business Central. Tweemaal per jaar brengt Microsoft een grote update uit met nieuwe functies en verbeteringen. Deze verlopen automatisch en zijn onderdeel van je maandabonnement’.

Dille & Kamille

Vergroot de efficiëntie van processen met Business Central

“We wilden geen ERP waar we nog veel en duur maatwerk aan moesten toevoegen. We wilden zo dicht mogelijk bij de standaard blijven. Een systeem dat onze processen ondersteunt en efficiënter laat verlopen, zonder veel handwerk en met minder fouten.”