Ga naar de inhoud
SucceedIT NAV naar Microsoft Dynamics 365 Business Central

Wij maken werken leuker
en makkelijker

Je automatiseert je bedrijf toch ook met het doel werken leuker en makkelijker te maken? Zorg dat je voor blijft lopen met moderne en efficiënte bedrijfsprocessen. Zo blijven je klanten en medewerkers tevreden.

Wil jij dat ook? Maak kennis met ons.

Wat doet SucceedIT

We digitaliseren en automatiseren bedrijfsprocessen. Vaak met behulp van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Jouw bedrijfsprocessen zijn de basis van je bedrijf en bepalen welke service je jouw klanten biedt, hoe winstgevend je bent en zeker niet te vergeten hoe leuk het werk is.

SucceedIT wil je bedrijfsprocessen dan ook niet ingewikkelder maken. Sterker nog, waar mogelijk, standaardiseren en automatiseren we processen en als het even kan voor een fixed price. De tijd dat IT-projecten geen einddatum hadden en slechts een hele ruime indicatie van de kosten hadden is voorbij. Een duidelijk stappenplan, inzichtelijke planning en afgebakend budget.

SucceedIT in getallen

130

Klanten

33

Medewerkers

200000

Kopjes koffie met klanten

6

Gazelle Awards

SucceedIT team medewerker Martin Plaat oprichter

Wij schrijven geen uren,
wij schrijven Successen!

Martin Plaat
Oprichter SucceedIT

Overtuiging

Wij zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat IT-projecten bedrijven vooruit moeten helpen. Bedrijfsprocessen automatiseren is geen doel op zich. IT-projecten hebben als einddoel bedrijven vooruit te helpen. Door bedrijfsprocessen te digitaliseren en automatiseren wordt  het werken voor iedereen in jouw bedrijf leuker en makkelijker. Geen onnodige uren schrijven en waar mogelijk maatwerk vermijden. Dat is de filosofie van SucceedIT en de basis van al onze diensten en producten.

Wil jij ook jouw bedrijf voorop laten lopen? Het hoeft echt niet ingewikkeld te zijn.

Stel je vraag

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken met een van onze adviseurs? Via onderstaand formulier kun je je vraag aan ons stellen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ontdek de apps voor Business Central

Ontdek onze apps die jouw werk nog makkelijker maken en je Business Central functionaliteiten verder uitbreiden.

 1. 1

  Informatie

  Download ons whitepaper upgraden naar Business Central om je direct in te lezen.


 2. 2

  Kennismaken

  Bel of mail ons. In een kort gesprek met Janno of Martin kom je er snel achter of je onze hulp kan gebruiken!


 3. Analyse

  We maken een analyse voor je. Zo krijg jij inzicht in de te maken stappen en ontvang je een bijbehorende fixed price offerte.


 4. 4

  Roadmap

  Samen maken we de Roadmap. We bepalen de startdatum en kiezen welke processen prioriteit krijgen, zodat je snel effect ziet.


 5. 5

  Live gang

  Elk moment van het jaar kan je live, na akkoord van alle testen kan iedereen makkelijker en leuker werken!