Ga naar de inhoud

Over ons

Maak jouw werk leuker en makkelijker

Dankzij heldere en moderne bedrijfsprocessen blijf jij voorop lopen en ben je succesvol met je bedrijf!

Wat doet SucceedIT

We digitaliseren en automatiseren bedrijfsprocessen. Vaak met behulp van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Jouw bedrijfsprocessen zijn de basis van je bedrijf en bepalen welke service je jouw klanten bieden, hoe winstgevend je bent en zeker niet te vergeten hoe leuk het werk is.

SucceedIT wil je bedrijfsprocessen dan ook niet ingewikkelder maker dan nodig. Sterker nog waar mogelijk standaardiseren en automatiseren we processen en als het even kan voor een fixed price. De tijd dat IT-projecten geen einddatum hadden en slechts een hele ruime indicatie van de kosten hadden is voorbij. Een duidelijk stappenplan, inzichtelijke planning en afgebakend budget.

Wij schrijven geen uren, maar Successen

Wij zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat IT-projecten bedrijven vooruit moeten helpen . Bedrijfsprocessen automatiseren is geen doel opzich. IT-projecten hebben als einddoel bedrijven vooruit te helpen. Door bedrijfsprocessen te digitaliseren en automatiseren wordt het werken voor iedereen in jouw bedrijf leuker en makkelijker. Geen onnodige uren schrijven en waar mogelijk maatwerk vermijden. Dat is de filosofie van SucceedIT en de basis van al onze diensten en producten.

Wil jij ook jouw bedrijf voorop laten open. Het hoeft echt niet ingewikkeld te zijn.

Neem contact op voor een gratis analyse voor jouw bedrijf.

Stel je vraag

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken met een van onze adviseurs? Via onderstaand formulier kun je je vraag aan ons stellen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.