Ga naar de inhoud

Scanning in Business Central

Met Mobile Warehouse Management System (WMS) van Tasklet Factory maak je je productiviteit en resultaten beter in je magazijnen.

Scanning

Het Mobile Warehouse Management System (WMS) van Tasklet Factory biedt ondersteuning voor werkprocessen in magazijnen. Deze turn-key oplossing zorgt voor een complete integratie met de standaardfuncties van Dynamics 365 Business Central en Dynamics NAV. Deze oplossing voor scanning is een waardevolle aanvulling voor handels- en distributiebedrijven.

De mobile WMS-applicatie van Tasklet Factory is een tool voor het verzamelen van gegevens en draait op hand-held devices die rechtstreeks verbinding maken met je ERP-systeem zonder tussenliggende systemen. Deze oplossing ondersteunt bij het verwerken van bestellingen, zowel online als offline! Het is een kant-en-klare oplossing die in een paar dagen operationeel kan zijn.

De app heeft een goeie grafische gebruikersinterface die kan worden geconfigureerd op basis jouw behoeften. Magazijnmedewerkers worden met de app efficiënter en maken minder fouten.

 

Weten hoe je scanning kan toepassen?

Scanning integreren in je ERP was nog nooit zo makkelijk. Al meer dan 200 bedrijven werken Mobile Warehouse Management System.

Offline functionaliteit

De kernwerkprocessen kunnen worden uitgevoerd zonder enige netwerkverbinding. Het resultaat is een stabiele oplossing met goede prestaties.

Integreert volledig

Het is 100% geïntegreerd met Microsoft Dynamics 365 Business Central en standaard Dynamics NAV.

Snelle installatie

Mobile WMS voor Microsoft Dynamics 365 Business Central is een echte kant-en-klare oplossing die in een paar dagen operationeel kan zijn.

Eenvoudig aan te passen

Ontworpen zodat het eenvoudig kan worden uitgebreid met aangepaste functionaliteit.

Gebruiksvriendelijke interface

Ontwikkelt met de focus op het minimaliseren van “klikken” en irrelevante informatie. Eindgebruikers hebben minimale training nodig om met het systeem te kunnen werken.