Ga naar de inhoud
Live gang Microsoft Dynamics 365 Business Central

Wat is Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 is een begrip in de wereld van IT. Maar welke producten en diensten vallen er precies onder en hoe integreert alles met elkaar?

Wat is Microsoft Dynamics 365?

Dynamics 365 is een bundeling van de cloud-based bedrijfssoftwareoplossingen van Microsoft, de CRM- en ERP-oplossingen. Deze oplossingen integreren uitstekend met de Microsoft 365 producten, denk aan Office, Word, Excel. Ook integreren de Dynamics 365 oplossingen met Power BI en Azure Services.

Onderdelen binnen Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is flexibel en schaalbaar. Alle oplossingen integreren feilloos. Je kiest alleen wat je echt nodig hebt en je betaal ook alleen voor wat je op dat moment gebruikt. Afhankelijk van de processen en behoeftes in je bedrijf kies je de modules die bij je passen:

• Dynamics 365 for Finance and Operations
• Dynamics 365 Business Central.
• Dynamics 365 for Sales

Ook Field Service, Customer Service, Project Service Automation, Marketing en Customer Insights zijn onderdeel van Microsoft Dynamics 365. En integreren volledig met alle Dynamics 365 modules.

Meer over Business Central >

upgraden van Dynamics NAV naar Dynamics 365 Business Central

Het Microsoft platform biedt je de mogelijkheid maatwerk te vermijden.

Microsoft Dynamics 365 geïntegreerd met Office

Microsoft Dynamics 365 wordt geïntegreerd met Microsoft 365 (voorheen Office 365). Deze integratie zorgt ervoor dat medewerkers veel efficiënter en makkelijker werken, wat hun werk veel leuker maakt!

Zo krijgt een medewerker direct inzicht in relevante klantgegevens en klantinteracties, die zijn opgeslagen in Dynamics 365, wanneer hij of zij een mail ontvangt van een specifieke klant. Zo kan je je nog makkelijker én efficiënter communiceren met jouw klanten.

Power Platform

Het Power Platform is een verzameling van Microsoft-tools, low-code en no-code, waarmee je bedrijfsapplicaties kunt bouwen, automatiseren, analyseren en verbeteren binnen Microsoft 365. Het Power Platform bestaat uit vijf belangrijke onderdelen, waaronder Power Apps en Power Automate.

Power Apps stelt jou in staat om zonder programmeerkennis, apps te ontwikkelen om specifieke bedrijfsprocessen te optimaliseren, gegevens vast te leggen en workflows te automatiseren. Met de inzet van Power Automate automatiseer je workflows en optimaliseer je processen.

Meer over Microsoft Power Platform >

Meer over Microsoft