Ga naar de inhoud
Live gang Microsoft Dynamics 365 Business Central

Wat is Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 is een begrip in de wereld van IT. Maar welke producten en diensten vallen er precies onder en hoe integreert alles met elkaar?

Wat is Microsoft Dynamics 365?

Dynamics 365 is een bundeling van de cloud-based bedrijfssoftware oplossingen van Microsoft. Dit zijn de CRM- en ERP-softwareoplossingen. De Dynamics 365 oplossingen integreren geweldig met de Microsoft 365 oplossingen. Hierbij kan je denken aan Office, Word, Excel. Ook integreren de Dynamics 365 oplossingen goed met Power BI en Azure Services.

Onderdelen binnen Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is flexibel en schaalbaar. Alle oplossingen integreren feilloos. Je kiest alleen wat je echt nodig hebt en je betaal ook alleen voor wat je op dat moment gebruikt. Afhankelijk van de processen en behoeftes in je bedrijf kies je de modules die bij je passen:

• Dynamics 365 for Finance and Operations
• Dynamics 365 Business Central.
• Dynamics 365 for Sales

Maar ook Field Service, Customer Service, Project Service Automation, Marketing en Customer Insights zijn onderdeel van Microsoft Dynamics 365. Deze integreren volledig met alle Dynamics 365 modules.

upgraden van Dynamics NAV naar Dynamics 365 Business Central

Met het Microsoft platform krijg je de mogelijkheid maatwerk te vermijden.

Microsoft Dynamics 365 geïntegreerd met Office

Microsoft Dynamics 365 wordt geïntegreerd met Microsoft 365. Deze integratie zorgt ervoor dat medewerkers veel efficiënter en makkelijker werken, wat hun werk veel leuker maakt! Zo worden bijvoorbeeld op het moment dat een medewerker een email ontvangt van een klant, alle klantgegevens en klantinteracties van deze klant, die zijn opgeslagen in Microsoft Dynamics 365, direct zichtbaar gemaakt in Outlook. Dit zorgt ervoor dat een medewerker makkelijker en optimaal communiceert met jouw klant.

PowerApps en Power Automate

Tot slot is het ook mogelijk om met de PowerApps en met Microsoft Flow te werken. PowerApps is eind 2015 door Microsoft gelanceerd en biedt de mogelijkheid om zelf apps te bouwen, waarbij beperkte programmeerkennis vereist is. Als je kunt werken met PowerPoint en Excel is het heel eenvoudig om een eigen app te ontwikkelen. Microsoft automate is een geavanceerde workflow-motor, die het mogelijk maakt om taken binnen Microsoft Dynamics 365 en Office 365 te automatiseren.

Berichten over Microsoft