Ga naar de inhoud

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 is een verzameling van zakelijke cloud applicaties die je helpen en ondersteunen bij bedrijfsprocessen. Maar welke producten en diensten vallen er precies onder en hoe integreert alles met elkaar?

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is een uitgebreid platform voor bedrijfsapplicaties dat diverse functies integreert, zoals Customer Relationship Management (CRM) en Enterprise Resource Planning (ERP). Het biedt je tools voor het beheren van klantrelaties, verkoop, marketing, service, financiën, operations en meer, alles geïntegreerd in één cloud gebaseerd systeem. Met Dynamics 365 kan jij processen automatiseren, gegevens analyseren en betere beslissingen nemen om je bedrijf te laten groeien en te optimaliseren.

Belangrijkste features en kenmerken

Microsoft Dynamics 365 is flexibel en schaalbaar. Alle oplossingen van Microsoft integreren feilloos met elkaar, waaronder met Microsoft 365 (voorheen Office 365). Afhankelijk van de processen en behoeftes in je bedrijf kies je de modules die bij je passen:

  • Dynamics 365 for Finance and Operations
  • Dynamics 365 Business Central.
  • Dynamics 365 for Sales

Ook Field Service, Customer Service, Project Service Automation, Marketing en Customer Insights zijn onderdeel van Microsoft Dynamics 365. En integreren volledig met alle Dynamics 365 modules.

Upgraden naar Business Central? SucceedIT Microsoft Dynamics
Van NAV naar de Cloud
Van NAV naar de Cloud
Ik wil overstappen van mijn Dynamics NAV (Navision) naar Business Central.
Microsoft Dynamics 365 Business Central optimaliseren. SucceedIT
Dynamics 365 Business Central
Dynamics 365 Business Central
Ik wil weten wat het ERP binnen Dynamics 365 voor mij kan betekenen.
Microsoft Dynamics 365 Business Central inrichten. SucceedIT
Haal meer uit Dynamics 365
Haal meer uit Dynamics 365
Ik vraag mij af of ik wel alles haal uit mijn Dynamics 365 omgeving, wat ik kan integreren en optimaliseren.

3 Voordelen van Dynamics 365

1. Veilig en volledig geïntegreerd Cloud platform

Dynamics 365 biedt één centrale plek voor het beheren van verkoop, marketing, klantenservice, financiën en operations. Waardoor je in staat bent processen te optimaliseren en samenwerking tussen afdelingen te verbeteren. Daarnaast draait Dynamics op het cloudplatform Azure, wat veiliger, meer flexibel en betrouwbaarder is dan wanneer jouw data lokaal op servers opgeslagen staat.

2. Schaalbaarheid & Flexibiliteit

Je past Dynamics 365 eenvoudig aan op de behoefte van je bedrijf door modules toe te voegen of te verwijderen. Dit maakt het gemakkelijk om te groeien zonder investering in nieuwe systemen.

3. Verbeterde Klantinteractie & Inzichten

Verkrijg diepgaande inzichten in klantgedrag en voorkeuren. Zo ben jij instaat om o.a. verkoopkansen te identificeren, uitstekende klantenservice te bieden en klantinteracties beter te beheren en personaliseren.

Door deze belangrijke voordelen te benutten, kunnen MKB-bedrijven met Microsoft Dynamics 365 hun operationele efficiëntie verbeteren, de klanttevredenheid verhogen en een concurrentievoordeel behalen in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Microsoft Dynamics 365 Business Central SucceedIT

Het Microsoft platform biedt je de mogelijkheid maatwerk te vermijden.

Microsoft – Innovatie voor MKB bedrijven

Microsoft is wereldwijd een pionier op het gebied van innovatieve software, cloud-diensten en zakelijke oplossingen die bedrijven helpen om uit te blinken in hun markt. Hun flexibele benadering stelt bedrijven in staat om producten precies af te stemmen op hun behoeften, en dat met een flinke dosis innovatie en expertise. Als trotse Microsoft Gold Partner zetten we ons in om onze klanten te helpen voorop te lopen binnen hun branche. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat om onze klanten een oplossing te bieden die naadloos aansluit op hun behoeften.

Power Platform

Het Power Platform is een verzameling van Microsoft-tools, low-code en no-code, waarmee je bedrijfsapplicaties kunt bouwen, automatiseren, analyseren en verbeteren binnen Microsoft 365. Het Power Platform bestaat uit vijf belangrijke onderdelen, waaronder Power Apps en Power Automate.

Power Apps stelt jou in staat om zonder programmeerkennis, apps te ontwikkelen om specifieke bedrijfsprocessen te optimaliseren, gegevens vast te leggen en workflows te automatiseren. Met de inzet van Power Automate automatiseer je workflows en optimaliseer je processen.

Meer over Microsoft Power Platform >

Meer informatie