Ga naar de inhoud

Upgrade van Dynamics NAV naar Business Central

Upgrade van Dynamics NAV naar Business Central

Werken de mensen in jouw bedrijf nu met Dynamics NAV? Dan hebben we goed nieuws!

Voor Dynamics NAV is er nu een geweldige upgrade die ervoor zorgt dat jij je nooit meer druk hoeft te maken om updates en new features. Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé cloudoplossing van Microsoft voor het automatiseren en optimaliseren van jouw Bedrijfsprocessen. En de upgrade van Dynamics NAV naar Business is vaak een stuk eenvoudiger dan je denkt.

Maak jij je soms zorgen over de software die gebruikt voor je bedrijfsprocessen? En spelen onderstaande gedachten regelmatig door jouw hoofd?

· We zouden de software moeten updaten, maar met al dat maakwerk kost dat ons een vermogen.
· We draaien nog steeds op verouderde versies van Dynamics NAV, kan dat nog wel?
· Binnenkort ondersteund Microsoft onze Dynamics NAV omgeving niet meer, welke consequenties heeft dat voor ons bedrijf?
· Ik kan geen nieuwe licenties kopen voor Dynamics NAV

Dan wordt het tijd de upgrade van Dynamics NAV naar Dynamics 365 Business Central serieus te nemen. Want je wil gebruikmaken van de nieuwste technologie rond factuurherkenning, managementrapportages en apps. Een cloudoplossing van Microsoft waarmee je klaar bent voor de toekomst en ook nog kosten bespaart.

Zorg dat een upgrade geen stress oplevert, maar de deur opent naar nieuwe toepassingen en mogelijkheden. Wij helpen je daar graag bij. Na een korte analyse kunnen wij exact bepalen wat er voor jouw bedrijf nodig is om te upgraden, waarna we een fixed-price aanbod doen. Uiteraard kijken we ook direct naar het verbeterpotentieel en hoeveel maatwerk we kunnen verwijderen.

Vraag hier direct jouw gratis analyse aan en ontdek wat het jouw bedrijf kost om met de beste en nieuwste bedrijfssoftware te werken.