Ga naar de inhoud

Documenten aanpassen

Wil je documenten iets anders opmaken dan de standaard binnen Microsoft Dynamics 365 Business Central? Dat kan met Advanced-Forms.

Aanpassen van je documenten

Advanced-Forms is een flexibele oplossing voor outputbeheer, waarmee je gemakkelijk documenten zoals facturen, inkooporders, offertes en transportdocumenten, geautomatiseerd kunt creëren, verspreiden en archiveren.

Met Advanced-Forms van Quadira kan je klantspecifieke en gepersonaliseerde e-mailteksten beheren en toevoegen. Maar ook e-mailbijlagen zoals algemene verkoopvoorwaarden kan je centraal op één plek opmaken en beheren. Voeg je branding of je logo’s toe aan al je correspondentie. Met Advanced-Forms kan je al je uitingen een professionele en persoonlijke look & feel geven. Of het nu gaat om een factuur, afleverbon of een ander document.

Ben jij klaar voor de overstap naar Business Central?

optimaliseer bedrijfsprocessen en verijk beter management

Integratie met Business Central

Om verbinding te maken met de Microsoft Dynamics 365 Business Central of Dynamics NAV-omgeving zijn er standaard interfaces ontwikkelt door Quadira. Het koppelen van AdvancedForms aan bijvoorbeeld Business Central is dus heel eenvoudig.

Functionaliteiten

  • Document opmaak met WYSIWYG Designer
  • Voeg tijdelijke promoties of gepersonaliseerde berichten toe
  • Voeg je huisstijl toe aan je uitgaande documenten
  • Pas het document aan in de taal van je keuze
  • Documenten automatisch afdrukken, verzenden en archiveren
  • Automatiseer je bedrijfsprocessen
  • Voeg automatisch extra documenten toe

Voordelen

Je werkt met behulp van Advanced-Forms efficiënter waardoor je tijd en geld bespaart. Het vermindert de kans op fouten en voldoet het aan zowel interne als externe eisen voor de verwerking van alle uitgaande zakelijke correspondentie. Advanced-Forms is een unieke oplossing voor het beheer van al je documenten.

Meer succes dankzij een heldere aanpak en geautomatiseerde processen