Ga naar de inhoud

Goede doelen die wij steunen

We groeien hard en deze groei willen wij graag  delen door een steentje bij te dragen aan drie waardevolle en bijzondere stichtingen. We willen niet alleen iets terugdoen voor de samenleving, maar ook voor de natuur op plekken waar de hulp hard nodig is.

Africa Wood Grow

SucceedIT draagt een steentje bij aan een groene en duurzame wereld en werkt sinds kort samen met Africa Wood Grow. Een bijzondere en waardevolle stichting die samen met lokale boeren in Kenia zich inzet voor de erosie in het landschap. De stichting is opgericht door Daniel Muvali (Kenia) en Roeland Lelieveld (NL). Deze heren hebben elkaar in 2005 leren kennen tijdens een stage in Kenia. Tijdens deze stage zagen ze veel problemen op vlak van erosie in het landschap. Zij besloten toen om zich hiervoor in te zetten.

Africa Wood Grow truck in Kenia
Edukans project Malawi

Edukans

SucceedIT is enige tijd sponsor van Edukans. Zij zetten zich in voor goed onderwijs in ontwikkelingslanden, waarbij zij zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokken ouders en relevante opleidingen voor jongeren. Het project dat SucceedIT nu steunt is een groot project in Malawi.

JINC

Onlangs zijn wij een samenwerking aangegaan met JINC,  een organisatie die zich inzet voor kinderen van 8 tot 16 jaar die extra hulp kunnen gebruiken om bijvoorbeeld studiekeuzes te maken en een goede start te krijgen op de arbeidsmarkt. 

JINC goede doelen vrijwilligerswerk