Ga naar de inhoud

Goede doelen die wij steunen

SucceedIT is sponsor van twee waardevolle en bijzondere stichtingen met elk hun eigen werkgebied en doel.

We groeien hard en deze groei willen wij graag breed delen door te doneren aan Africa Wood Grow (AWG) en Edukans. We willen graag iets terugdoen voor de maatschappij en de natuur in een land waar de hulp hard nodig is.  

Africa Wood Grow

SucceedIT draagt een steentje bij aan een groene en duurzame wereld en werkt sinds kort samen met Africa Wood Grow. Een bijzondere en waardevolle stichting die samen met lokale boeren in Kenia zich inzet voor de erosie in het landschap. De stichting is opgericht door Daniel Muvali (Kenia) en Roeland Lelieveld (NL). Deze heren hebben elkaar in 2005 leren kennen tijdens een stage in Kenia. Tijdens deze stage zagen ze veel problemen op vlak van erosie in het landschap. Zij besloten toen om zich hiervoor in te zetten.

Lees meer

Africa Wood Grow truck in Kenia

Edukans

SucceedIT is enige tijd sponsor van Edukans. Zij zetten zich in voor goed onderwijs in ontwikkelingslanden, waarbij zij zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokken ouders en relevante opleidingen voor jongeren. Het project dat SucceedIT nu steunt is een groot project in Malawi.

Lees meer