Ga naar de inhoud

Event: Digitale Innovatie voor B2B

Digitale Innovatie B2B

28 maart 2024, Treehouse Utrecht

Op donderdag 28 maart zijn wij aanwezig bij het Happy Horizon e-commerce event voor digitale innovatie: ‘Digital Maturity in B2B – van Magazijn tot Marketing’.

Laat je inspireren door markt experts over de uitdagingen van de toekomst. Aan de hand van interactieve sessies, wordt kennis gedeeld over de stappen die nodig zijn om in 2024 jouw B2B organisatie digitaal volwassen te maken en hoe je verder groeit in e-commerce. Zo krijg je meer te horen over:

  • Kennisdelen over Digitale Innovatie binnen B2B
  • Hoe behaal jij je volledig potentieel binnen de markt
  • Trends en ontwikkelingen binnen B2B e-commerce

 

Vrijblijvende kennismaking SucceedIT

Over het programma

We trappen de dag af tussen 10.00 – 10.30 uur met een plenaire sessie door Happy Horizon. Vervolgens kan jij kiezen uit verschillende break-out sessies georganiseerd door SPARQUE.AI, BigCommerce, Pimberly en natuurlijk SucceedIT.

In onze sessie: “ERP-Optimalisatie voor B2B: Het Geheim Achter Efficiënte Orderverwerking”, duiken we in het het belang van het verwerken van alle orders zoals verwacht wordt door jouw klanten. Door de inzet van ERP-systemen worden processen geoptimaliseerd, wat bijdraagt aan nog meer succes.

Tussen de sessies door is er compleet verzorgde lunch, wat direct het perfecte moment is om je vragen neer te leggen bij sprekers of even te netwerken met andere deelnemers. Ook aan het einde van de middag is hier nog ruimte voor vrijgehouden.

Datum: donderdag 28 maart 2024
Tijd: 10.00 – 14.30 uur
Locatie: Treehouse, Varrolaan 118, Utrecht

Bereikbaarheid

Je kunt parkeren in de parkeergarage onder het Treehouse, het kantoor van Happy Horizon. Het is het ook eenvoudig om met het openbaar vervoer naar het kantoor in Utrecht te reizen. Vanaf Utrecht Centraal station, pak je de tram naar station Rijnsweerd Noord. Vanaf hier is het nog 2 minuten lopen naar het pand, genaamd Treehouse. Eenmaal binnen bij het Treehouse pand, neem je de lift naar de 4e verdieping.

Meer over e-commerce