Ga naar de inhoud
Microsoft Dynamics 365 Business Central voorraadbeheer met EazyStock

Jouw voorraad , is geld waard

Beheer niet alleen je Voorraad, maar optimaliseer deze ook met EazyStock

Optimaal voorraadbeheer

Met EazyStock automatiseer de vraagprognoses, voorraadplanning en inkoop. Daarmee verzamel je de juiste gegevens om goed inkoopbeslissingen te maken.

Gooi je spreadsheets weg

Traditionele voorraadbeheerprocessen hebben moeite met de huidige marktvraag. Dit leidt tot stockouts, overtollige voorraden en extra druk op de inkoopafdeling. Het gebruik van spreadsheets om je voorraadbehoeften te berekenen wordt dan ook steeds onoverzichtelijker. En daarnaast is het ook nog eens tijdrovend en onnauwkeurig.

 

Waarom EazyStock koppelen aan je ERP?

Voor dynamische prognoses, voorraadclassificatie en automatische inkooporders.

De voorraadbeheermodule van bijvoorbeeld Microsoft Dynamics 365 Business Central is geweldig voor het volgen van voorraadartikelen in de toeleveringsketen, maar, zoals bij veel ERP-systemen, ontbreekt het aan de mogelijkheid om voorraadniveaus te optimaliseren. Dit maakt het moeilijk de gewenste serviceniveaus te behalen met een minimum aan investeringen.

Door EazyStock te koppelen aan Business Central, hoeven inkopers en supplychain managers geen tijd meer te besteden aan het handmatig berekenen van prognoses, het classificeren van voorraadartikelen of het bijwerken van planningsparameters. EazyStock automatiseert al deze taken door de bestelhoeveelheden en bestelpunten dynamisch aan te passen op basis van geautomatiseerde vraagprognoses en de beoogde serviceniveaus.

Meer weten over EazyStock?

Informatie over voorraadoptimalisatie en hoe EazyStock daar jou bij kan helpen? lees een van onze gratis whitepapers of blogs.

Vertrouwd door vele handelsbedrijven