Ga naar de inhoud

Klantcase Velzart

Vlot live met Dynamics 365 Business Central

Onze partner VelzArt is een zakelijk dienstverlener voor ict & telefonie die klanten ontzorgt met totaaloplossingen voor ict-beheer, hosting, internet en vaste en mobiele telefonie. Innovatie zit in het DNA van dit vooruitstrevende bedrijf. VelzArt investeert voortdurend in nieuwe kennis en technologie – voor de klant en voor de eigen processen.

Alle reden voor VelzArt, zelf een Microsoft-partner, om over te gaan op Dynamics 365 Business Central. Microsoft’s nieuwe systeem is webbased en zit in een bijzonder gebruiksvriendelijk jasje. Business Central koppelt uitgebreide ERP-functionaliteit aan complete integratie met Office 365 en krachtige Business Intelligence.  SucceedIT was voor VelzArt de aangewezen implementatiepartner.

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is de alles-in-een bedrijfsoplossing van Microsoft die naadloos samenwerkt met Outlook, Word en Excel. Het regelt alle zaken van inkoop, verkoop, facturatie en voorraadbeheer tot projectmanagement en servicemanagement. Het werken met extensions (apps) in plaats van maatwerk maakt implementatie en beheer van het systeem een stuk eenvoudiger – en goedkoper.

Aanpassingen aan jouw specifieke gebruikerssituatie vul je simpelweg in met extensions, apps die je kunt downloaden en meteen aan het systeem toevoegt. Zo zijn kleinere aanpassingen met een extension prima te regelen. Als gebruiker kun je ook de verschillende documenten aan je eigen stijl aanpassen. VelzArt is zo dicht mogelijk bij de standaard gebleven, waardoor veel complexiteit en onnodige kosten zijn voorkomen. Bij VelzArt zorgde dit ervoor dat Business Central probleemloos  live kon gaan. “Met hun pragmatische aanpak hebben ze de implementatie soepel laten verlopen. Het was prettig samenwerken bij ons op locatie, met korte lijnen en snel schakelen.” – Bart van Velzen (VelzArt)

 

Ben jij klaar voor de overstap naar Business Central?

Neem dan nu contact op en we komen langs voor een gratis analyse

Koplopers

VelzArt is als een van de eerste bedrijven in ons land live gegaan met Dynamics 365 Business Central. De lessen zijn intussen geleerd. Werk intensief samen en deel kennis, want geen van beide partners heeft alle kennis van de techniek én de gebruikersapplicatie in huis. Ga niet uit van onuitgesproken verwachtingen, maar maak heldere afspraken over wie wat doet. Dat voorkomt dubbel werk of juist werk dat blijft liggen. En zorg dat gebruikers alle mogelijkheden hebben om uitgebreid te testen.

Fijn dat wij als Microsoft-partner nu met het nieuwste systeem werken

Bart van Velzen

Tot slot een advies waar je als Dynamics NAV-gebruiker je voordeel mee kunt doen: probeer in de komende tijd verder maatwerk te voorkomen en waar mogelijk maatwerk al af te bouwen. Gebruik bewezen add-on’s die werken op Dynamics NAV én Business Central. Dat stroomlijnt alvast een toekomstige overstap naar Business Central.“Het is mooi dat wij als Microsoft-partner nu zelf met het nieuwste Microsoft-systeem werken. Met die ervaring kunnen wij onze klanten verder helpen.” – Bart van Velzen (VelzArt)