Ga naar de inhoud

Whitepaper upgraden van NAV naar Business Central

Bekijk hier het whitepaper, waar je alles leest over het upgraden van je NAV omgeving naar Business Central.

Jouw whitepaper over upgraden

Velen zijn je al voor gegaan, meer dan 80% van de klanten van SucceedIT zit op de cloud versie van Business Central en dat is niet zomaar. Laat je goed informeren en werk ook sneller en makkelijker met Business Central in de cloud!

Veel klanten gingen je voor, lees onze referenties en laat je inspireren.

“In eerste instantie was het doel vooral een snelle en effectieve overgang naar de nieuwste versie van Dynamics 365. Dat is gelukt! Wij werken nu met Microsoft 365 en Business Central, ons meest belangrijke en kritische bedrijfssysteem, volledig in de cloud. We gebruiken nu een platform waarmee we processen verder kunnen verbeteren. We kunnen eenvoudig mee met de nieuwe versies van Business Central zonder dat een nieuwe zware upgrade nodig is. Business Central heeft ons al heel veel gebracht, maar gaat ons nog veel meer brengen!”
Tim Strengers
CFO, Natec Sunergy
“Op het moment dat we kennismaakten met SucceedIT was er meteen een klik. Dat komt omdat ze down to earth zijn en een businesscase ‘simpel’ aanvliegen. Er waren een aantal uitgangspunten van SucceedIT die mij aanspraken zoals: het elimineren van maatwerk en de heldere afspraken op het vlak van prijsstelling.”
Arjen Oude Alink:
Operationeel directeur, Burton Car Company
“We wilde geen ERP waar we nog veel en duur maatwerk aan moesten toevoegen. We wilden zo dicht mogelijk bij de standaard blijven. Een systeem dat onze processen zou ondersteunen en efficiënter zou laten verlopen, zonder veel handwerk en met minder fouten.
Luuk Engelberts
Manager IT & Processen Dille & Kamille