Ga naar de inhoud

Gids overstappen van NAV naar Business Central

Bekijk hier de gids, waar je alles leest over het upgraden van je NAV omgeving naar Business Central.

Jouw gids over het upgraden en overstappen naar Business Central

 

Vele gingen je al voor! Ontdek onze klantverhalen en laat je inspireren.

“In eerste instantie was het doel vooral een snelle en effectieve overgang naar de nieuwste versie van Dynamics 365. Dat is gelukt! Wij werken nu met Microsoft 365 en Business Central, ons meest belangrijke en kritische bedrijfssysteem, volledig in de cloud. We gebruiken nu een platform waarmee we processen verder kunnen verbeteren. We kunnen eenvoudig mee met de nieuwe versies van Business Central zonder dat een nieuwe zware upgrade nodig is. Business Central heeft ons al heel veel gebracht, maar gaat ons nog veel meer brengen!”
Tim Strengers
CFO, Natec Sunergy
“Op het moment dat we kennismaakten met SucceedIT was er meteen een klik. Dat komt omdat ze down to earth zijn en een businesscase ‘simpel’ aanvliegen. Er waren een aantal uitgangspunten van SucceedIT die mij aanspraken zoals: het elimineren van maatwerk en de heldere afspraken op het vlak van prijsstelling.”
Arjen Oude Alink:
Operationeel directeur, Burton Car Company
“We wilde geen ERP waar we nog veel en duur maatwerk aan moesten toevoegen. We wilden zo dicht mogelijk bij de standaard blijven. Een systeem dat onze processen zou ondersteunen en efficiënter zou laten verlopen, zonder veel handwerk en met minder fouten.
Luuk Engelberts
Manager IT & Processen Dille & Kamille