Ga naar de inhoud

SucceedIT voor derde jaar op rij winnaar van een FD Gazellen Award

Voor de derde keer op rij mag SucceedIT zich rekenen tot een van de snelst groeiende bedrijven (een FD Gazellen) van Nederland. Ook dit jaar kwalificeerden uitsluitend bedrijven die niet alleen groeien in omzet, maar óók in personeel en tevens het jaar afsluiten met een positief eindresultaat. Op donderdag 19 november 2020 mochten wij deze ondernemersprijs van het Financieele Dagblad, in ontvangst nemen.

Martin Plaat over dit succes: “Een Gazellen Award is leuk, maar drie op rij is echt een prestatie te noemen. Goede prestaties bereik je nooit alleen maar door samenwerking. Daarom bedanken wij al onze klanten, leveranciers en medewerkers voor hun bijdrage aan dit succes!”

Snel kunnen schakelen

Zoals het FD het omschrijft is dit jaar voor ondernemers allesbehalve gewoon. Leiderschap, mobiliseren, inspireren. Mensen bij elkaar houden, onder moeilijke omstandigheden. En natuurlijk: razendsnel schakelen. Dat is ondernemen in deze tijd.

Deze tijd leert ons ook dat we niet zonder een goede ICT-infrastructuur kunnen. Mensen willen online kunnen werken vanaf huis, kantoor of terwijl ze onderweg zijn. Daar is een goed platform voor nodig met moderne oplossingen die overal en vanaf elk device bereikbaar zijn.

Martin Plaat: “Je hebt als ondernemer behoefte aan een helder advies over je toekomstige ICT-landschap. Een aanpak die de bedrijfsvoering verbetert en zeker niet complexer maakt. Een aanpak waarmee je dicht bij de standaard blijft en de risico’s en beheerinspanningen beperkt.”

Wij bieden fixed-price upgrades naar en implementaties van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zo weet je precies waar je aan toe bent bij een upgrade. Er is duidelijkheid over de kosten, er zijn geen risico’s of langlopende verplichtingen en bovenal geen verrassingen achteraf. Dat is in deze onzekere tijden heel belangrijk voor ondernemers.

 

Over SucceedIT, DynamicsConsultants, EazyStock en DynamicsOnline

Onze klanten optimale ondersteuning bieden bij het implementeren en optimaliseren van bedrijfsprocessen met Dynamics 365 Business Central en EazyStock. Daar staan wij voor. SucceedIT is met haar labels DynamicsConsultants en DynamicsOnline een van de grootste cloud-implementatiepartners van Dynamics 365 Business Central in Nederland.