Ga naar de inhoud

Levy Manager

De Levy Manager stroomlijnt je heffingsbeheerprocessen, zodat je een georganiseerd overzicht van heffingen kunt bijhouden en de naleving en nauwkeurigheid in jouw Dynamics 365 Business Central-omgeving kunt garanderen

Stroomlijn het beheer van heffingen

Krijg volledige controle over de noodzakelijke heffingen binnen jouw bedrijf met de Levy Manager. Zorg voor nauwkeurige naleving van de (verplichte) heffingen binnen Dynamics 365 Business Central en houdt goed overzicht.

Met de Levy Manager voor Microsoft Dynamics 365 Business Central beheer je eenvoudig alle heffingstypen en subtypen voor producten die heffingen vereisen, zoals batterijen. Deze complete app bied je de flexibiliteit om heffing al dan niet op te nemen in de verkoopfactuur. Je kiest zelf een grootboekrekening en balansrekening voor het boeken van de heffing. Bovendien kan je het land of de regio specificeren in de heffingsinstellingen, waardoor ook regionaal afhankelijke heffingen mogelijk zijn.

Voordelen

  • Nauwkeurigheid: Een gestroomlijnd en nauwkeurig beheer van heffingen helpt bij het voorkomen van fouten in de berekening en rapportage van belastingen en heffingen.
  • Compliance: Voldoe aan de belasting- en heffingsregelgeving in verschillende landen en regio’s.
  • Efficiëntie: Het centraliseren van heffingsbeheer verhoogt de efficiëntie van je financiële processen, doordat handmatige berekeningen en registraties niet meer nodig zijn.
  • Tijd- en Kostenbesparing: Door automatisering van heffingsberekeningen en -rapportage bespaar je tijd en kosten die anders zouden worden besteed aan tijdrovende handmatige taken.

Probeer Levy Manager nu zelf!

Probeer de Levy Manager nu 30 dagen gratis. Installeer de app rechtstreeks vanuit de Microsoft AppSource. Er zijn geen beperkingen en de app is geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers, bedrijven en velden.

Belangrijkste functies

  • Maak heffingstypen en Subtypen: Definieer en configureer verschillende heffingstypen en subtypen voor producten in je voorraad die dat vereisen.
  • Heffingen op de Verkoopfactuur: Je hebt de optie om de heffing al dan niet op te nemen op de verkoopfactuur, gebaseerd op uw specifieke zakelijke behoeften.
  • Boeking op grootboekrekening en balansrekening: Integreer naadloos het boekingsproces van de heffing met uw financiën. Door zelf de juiste grootboekrekeningen en balansrekeningen te selecteren.
  • Regionaal afhankelijke heffingen: Specificeer het land/regio in de heffingsinstellingen om heffingen te beheren die variëren op basis van specifieke geografische locaties.
  • Aanpassing van Heffingsinstellingen: Pas de heffingsinstellingen aan volgens uw voorkeuren, bijvoorbeeld door aan te geven dat de heffing wordt weggelaten van de verkooporder.
  • Algemeen Journaalsjabloon en Batchinstellingen: Configureer een algemeen journaalsjabloon om de waarde van het veld Algemeen Journaalsjabloon te definiëren en stel een Algemeen Journaal Batch in voor het boeken van weggelaten heffingen op de verkooplijn. 

Ondersteunde edities

De app is compatibel met zowel de Essential- als Premium versie van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ook teamleden profiteren gratis van de functionaliteiten van Levy Manager. 

Beschikbaarheid

De app is beschikbaar en te gebruiken in alle landen waar Microsoft Dynamics 365 Business Central beschikbaar is. 

Ondersteunde Talen

Engels (Verenigde Staten) en het Nederlands (Nederland), met meer talen gepland voor toekomstige updates. 

Probeer de gratis proefversie

Je kan de Levy Manager 30 dagen gratis gebruiken. Instaleer de app eenvoudig rechtstreeks vanuit de Microsoft AppSource. Wil je na 30 dagen blijven werken met de Levy Manager? Neem dan contact met ons op en hou je heffingen onder controle voor slechts €15,50 per maand of €170,- per jaar.  

Meer informatie over Levy Manager

Heb je vragen over het gebruik van Levy Manager? Of ben je nieuwsgierig naar hoe de functionaliteiten van de app jou verder ondersteunen in je werk? Onze collega, Janno, neemt je graag mee in de mogelijkheden die de app jou biedt. Neem gerust contact met ons op en laat weten hoe we je kunnen helpen!

Vergelijkbare apps

Intercompany app

Verhoog efficiëntie en stroomlijn intercompany transacties met de Intercompany app voor Business Central.

Finance Report

Krijg eenvoudig inzicht in jouw financiële informatie met dit Power BI dashboard

Extended Fields App

Voeg je eenvoudig velden toe die normaal verborgen blijven binnen Microsoft Dynamics 365 Business Central