Ga naar de inhoud

Intercompany

Verhoog efficiëntie en stroomlijn intercompany transacties met de Intercompany app voor Business Central.

Optimaliseer jouw intercompany transacties

De Intercompany app voor Business Central biedt een groot aantal voordelen voor bedrijven die met meerdere entiteiten of vestigingen werken. Door naadloze verwerking en beheer van transacties tussen verschillende bedrijven via een centraal systeem mogelijk te maken, verbetert deze app de efficiëntie van je bedrijfsprocessen.

Een van de belangrijkste voordelen van de Intercompany app is de mogelijkheid om de nauwkeurigheid van de financiële rapportage te verbeteren. Dit wordt bereikt door het automatisch genereren van de benodigde intercompany boekingen, waardoor de kans op fouten afneemt en de algehele betrouwbaarheid van je financiële gegevens toeneemt.

Daarnaast neemt de operationele efficiëntie toe door het stroomlijnen van inkoop- en verkoopprocessen tussen verschillende bedrijven. Met de Intercompany app kun je moeiteloos bestellingen plaatsen en factureren aan de juiste entiteit, wat tijd bespaart en handmatige inspanningen overbodig maakt.

Bovendien verbetert de app de zichtbaarheid en controle over je hele bedrijfsvoering. Alle transacties tussen verschillende bedrijven worden geregistreerd en zijn toegankelijk voor het management, waardoor betere beslissingen worden genomen en risico’s worden beperkt.

Gratis proefversie

Probeer Intercompany nu zelf

Optimaliseer je intercompany transacties en ontgrendel het volledige potentieel van je bedrijf met de Intercompany app voor Business Central. Download de gratis proefversie eenvoudig via de Microsoft AppSource.

Belangrijkste kenmerken & voordelen

  • Vereenvoudig intercompany transacties door ze via één centraal systeem te verwerken, fouten te minimaliseren en de efficiëntie van de workflow te verbeteren.
  • Verhoog de financiële nauwkeurigheid door intercompany boekingen te automatiseren, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare financiële rapportage.
  • Verbeter de controle en zichtbaarheid door een uitgebreid overzicht te bieden van transacties tussen verschillende entiteiten, zodat prestaties beter kunnen worden gevolgd en geëvalueerd.
  • Verbeter de operationele efficiëntie door processen tussen bedrijven en vestigingen te stroomlijnen, samenwerking en communicatie te verbeteren en operationele workflows te optimaliseren.
  • Pas de Intercompany app aan op jouw specifieke bedrijfsbehoeften, wat resulteert in naadloze integratie en een efficiënte workflow.
  • Verkrijg waardevolle inzichten in de voorraadstatus van andere bedrijven, waardoor geïnformeerde besluitvorming en effectief voorraadbeheer mogelijk zijn.

Naadloze Integratie met Dynamics 365 Business Central

De Intercompany app van SucceedIT integreert naadloos met Dynamics 365 Business Central, waardoor het lijkt alsof hij altijd al deel uit maakte van je omgeving.

Ondersteunde edities

De app is compatibel met zowel de Essential- als Premium versie van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ook teamleden profiteren gratis van de functionaliteiten van Intercompany.

Beschikbaarheid

De app is beschikbaar en te gebruiken in alle landen waar Microsoft Dynamics 365 Business Central beschikbaar is.

Ondersteuning in meerdere talen

De app is beschikbaar in het Engels (Verenigde Staten) en Nederlands (Nederland).

Probeer de gratis proefversie

Probeer Intercompany nu 30 dagen gratis. Installeer de app rechtstreeks vanuit de Microsoft AppSource. Wil je de app na 30 dagen blijven gebruiken, dan betaal je slechts €30,50 per maand of €330,- per jaar. Er zijn geen beperkingen en de app is geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers, bedrijven en velden.

Meer informatie over Intercompany

Heb je vragen over het gebruik van Intercompany? Of ben je nieuwsgierig naar hoe de functionaliteiten van de app jou verder ondersteunen in je werk? Onze collega, Janno, neemt je graag mee in de mogelijkheden die de app jou biedt. Neem gerust contact met ons op en laat weten hoe we je kunnen helpen!

Vergelijkbare apps

Finance Report

Krijg eenvoudig inzicht in jouw financiële informatie met dit Power BI dashboard

Extended Fields App

Voeg je eenvoudig velden toe die normaal verborgen blijven binnen Microsoft Dynamics 365 Business Central

Cashflow

Het Power BI dashboard dat jou informatie over debiteuren en crediteuren biedt