Ga naar de inhoud

Dagafschriften en betalingen

Je bankprocessen vereenvoudigen en de verwerkingstijd van jouw dagafschriften verminderen? Dat kan met de oplossing Direct Banking van Idyn.

Het verwerken en vereffenen van openstaande posten binnen Microsoft Dynamics 365 Business Central is een tijdrovende en terugkomende taak. Met Direct Banking automatiseer je deze taken waarbij jouw bankrekeningen automatisch worden gesynchroniseerd met Business Central. Zo werken jouw inkomende en uitgaande transactieprocessen op een geïntegreerde manier. Je hoeft geen (SEPA) bestanden meer te downloaden en handmatige uploads behoren tot het verleden. Je voorkomt hierdoor fouten en bespaart veel tijd en geld.

Direct Banking is ontwikkeld in samenwerking met Ponto en voldoet volledig aan de Europese wet- en regelgeving van de Payment Services Directive 2 (PSD2). De grote internationale banken zijn aangesloten op het Ponto platform. Voor Nederland moet je denken aan de banken: ABN-AMRO, Rabobank, ING, Triodos, Knab, ASN Bank, SNS Bank, RegioBank en Bunq. Staat jouw bank niet in bovenstaande lijst? Op de Ponto website staat de actuele lijst met alle aangesloten banken.

Bespaar 80% op de verwerkingstijd van jouw dagafschriften

Met Direct Banking regel je alle bankzaken veilig en volledig geautomatiseerd binnen Microsoft Dynamics 365 Business Central

Voordelen

Direct Banking kan eenvoudig worden geïntegreerd in je bestaande Microsoft Dynamics 365 Business Central oplossing. Het kan binnen een dag worden geïnstalleerd en geconfigureerd.

Dagelijks dagafschriften automatisch verwerkt

Dagafschriften worden automatisch geïmporteerd en verwerkt. De financiële administratie in jouw bedrijf kan aan het begin van de dag direct beginnen met de al verwerkte dagafschriften. De volgende activiteiten daarom zijn niet meer nodig:

  • Inloggen bij online bankieren en per bankrekening de dagafschriften downloaden
  • Deze bestanden los uploaden in Business Central
  • Handmatig de openstaande facturen koppelen aan betalingen.

(Bulk)betalingen direct vanuit Business Central verzenden

Met Direct Banking kun je vanuit Business Central de betalingsopdrachten initiëren en via het Ponto platform autoriseren met de inloggegevens van jouw bank. Betaal veilig en via je eigen bank de (samengevoegde) facturen met een paar klikken vanuit Business Central. Ook hier geldt:  handmatig bestanden verwerken hoeft niet meer.

Meer weten over Direct Banking? Neem contact met ons op voor meer informatie!