Ga naar de inhoud

Webinar: Kennismaken met Business Central. De alles in één bedrijfsoplossing van Microsoft.

Je bent je aan het oriënteren op een compleet bedrijfssystem (ERP systeem) of je bent een ervaren Dynamics NAV gebruiker en overweegt een overstap naar Dynamics 365 Business Central. In beide gevallen is dit Webinar interessant voor jou, maak kennis met de krachtige online oplossing van Microsoft en ervaar de voordelen van een volledige Office integratie met je bedrijfssysteem.

 

 

Meld je nu gratis aan

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een Cloud-based oplossing om bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Het verbindt operationele processen, de financiële administratie en klanteninteractie te verbeteren en stelt je in staat om betere beslissingen te nemen.

Onze consultants Martijn en Anthony nemen je graag mee voor een korte introductie en laten de mogelijkheden van Business Central zien. In dit Webinar laten zij de voordelen van de integratie met het Microsoft 365 platform (Office365) zien. Hoe je eenvoudig vanuit Outlook direct offertes en facturen kan verzenden. En hoe de ingebouwde business intelligence mogelijkheden je helpen bij het nemen van de juiste beslissingen. Heb je vragen over Business Central? Die kan je natuurlijk direct stellen via de chat.

Wanneer?

Donderdag 4 juni 2020
9.30 – 10.30