Ga naar de inhoud

Vacature: Integratie consultant

Wil jij als technische expert deel uitmaken van ons enthousiaste consultancy team?

Voor ons  team van consultants zijn we op zoek naar tech-talent! Jij krijgt de kans om samen te werken met onze functionele consultants om onze klanten te helpen hun software systemen vlekkeloos en slim te laten draaien. Wil jij de technische genie zijn binnen deze groep experts, dan zien we graag jouw reactie!

Wat ga je doen?

Door toenemende vraag bij e-commerce en retailbedrijven naar professionele ERP systemen groeit SucceedIT hard. Hierdoor gaat zij haar team van 15 consultants uitbreiden met een Integratie Consultant.

Om de verschillende standaard oplossingen (zoals WMS, PIM, etc.)goed te laten integreren met Microsoft Dynamics 365 Business Central moeten er verschillende koppelingen gebouwd of ingericht worden. Dit is precies waar jij nodig bent. Als Integratie Consultant analyseer je de wensen en behoeften van de opdrachtgevers en maak je het technisch ontwerp om de integratie van systemen mogelijk te maken. Daarbij werk je nauw samen met de verschillende stakeholders. Je bent de spil tussen de opdrachtgever, gebruikers en developers van SucceedIT. Je ontwikkelt zelf geen software of koppelingen, maar je bent de sparringpartner voor de developers.

Je krijgt alle mogelijkheden om je in deze technische rol te ontwikkelen en de technische invulling (mede) te bepalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het optimaliseren van de architectuur, proces – en systeemflows bij klanten van SucceedIT en het standaardiseren van de technische implementaties.

Kortom, Bij SucceedIT ga je er als Integratie Consultant voor zorgen dat verschillende systemen met elkaar communiceren. Je hebt ervaring met nieuwe technologie van interfacing (Rest API, Webservices, UBL, etc.). Tevens zie je daarbij het belang van standaardisatie zodat de beheersbaarheid van interfacing gewaarborgd blijft. Jij bent in alle projecten op technisch vlak de stuwende factor.

Wat heb je nodig als integratie consultant?

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO (Bedrijfskunde/Informatica)
 • Je hebt relevante werkervaring als integratie specialist i.c.m. ERP systemen (voorkeur met Microsoft Dynamics 365)
 • Je bent project- en planmatig sterk
 • Je vindt het leuk om met verschillende stakeholders te communiceren
 • Je maakt projecten graag af en houdt niet van “open eindjes”
 • Je hebt ervaring met het uitwerken van test secenario’s en (architectuur) documentatie

Wat bieden wij?

 • Ondernemerschap, dus veel ruimte voor eigen initiatief
 • Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met behulp van o.a. trainingen of opleidingen
 • Een flexibel in te richten functie (thuiswerken)
 • Een mogelijkheid tot 32 uur werken
 • Een enthousiast en innovatief consultancy team
 • Een max. salaris van 69K bruto per jaar (afhankelijk van ervaring)
 • Een auto van de zaak, laptop en telefoon
 • Een goede pensioenregeling
 • Platte organisatie met betrokken en vooral gezellige collega’s
 • 28 vakantiedagen
 • Maandelijkse kennissessies/borrels (SucceedIT Meets) en bedrijfsuitjes

Wie is SucceedIT?

SucceedIT, gevestigd in Amersfoort en erkend als Microsoft Gold Partner, is gespecialiseerd in het assisteren van bedrijven in de (groot)handel en e-commerce. Ons doel is om het maximale uit ICT te halen met behulp van systemen zoals Microsoft Dynamics 365 Business Central en EazyStock. We begeleiden middelgrote bedrijven bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen door deze om te zetten in een goed passende en innovatieve ICT-omgeving. We gaan samen met onze klanten all-in voor IT-succes en betere bedrijfsresultaten te behalen.

Bij SucceedIT werken er 35 enthousiaste mensen die klaarstaan voor onze opdrachtgevers. Wat ons echt onderscheidt? Wij zijn proactief en eerlijk in onze projecten. We houden van standaardoplossingen en houden de lijntjes kort met onze klanten. En het resultaat? Tevreden klanten!

SucceedIT is Great Place to work

Met een indrukwekkende score van 89% zijn we officieel ‘Great Place To Work gecertificeerd’. Dit onderstreept de tevredenheid van onze medewerkers en hun gevoel van thuis zijn bij ons. Onze medewerkers waarderen vooral de eerlijkheid, het vertrouwen en de vrijheid die ze ervaren bij SucceedIT. De stellingen ‘Management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen’ en ‘Mensen hier krijgen veel verantwoordelijkheid’ behaalden beide een indrukwekkende score van 100%. We zijn toegewijd om deze resultaten te behouden en verder te verbeteren.

Reageren

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Kunneman &Vandenbroek. Wens je jouw sollicitatiekans te verhogen d.m.v. een korte videomotivatie (max. 1 minuut)? Dan kun je vanaf nu ook contact met ze opnemen via WhatsApp op het nummer: 06-22109554. Natuurlijk zijn zij ook via onderstaande contactgegevens te bereiken:

Kunneman & Vandenbroek
Recruitment Solutions B.V.
Lange Schaft 7a
3991 AP Houten
T 030 630 47 06
[email protected]
www.recruitmentsolutions.nl