Ga naar de inhoud

Vacature: Integratie consultant

Wil jij als technische expert deel uitmaken van ons enthousiaste consultancy team?

Voor ons  team van consultants zijn we op zoek naar tech-talent! Jij krijgt de kans om samen te werken met onze functionele consultants om onze klanten te helpen hun software systemen vlekkeloos en slim te laten draaien. Wil jij de technische genie zijn binnen deze groep experts, dan zien we graag jouw reactie!

Wat ga je doen?

Door toenemende vraag bij e-commerce en retailbedrijven naar professionele ERP systemen groeit SucceedIT hard. Hierdoor gaat zij haar team van 15 consultants uitbreiden met een Integratie Consultant.

Om de verschillende standaard oplossingen (zoals WMS, PIM, etc.)goed te laten integreren met Microsoft Dynamics 365 Business Central moeten er verschillende koppelingen gebouwd of ingericht worden. Dit is precies waar jij nodig bent. Als Integratie Consultant analyseer je de wensen en behoeften van de opdrachtgevers en maak je het technisch ontwerp om de integratie van systemen mogelijk te maken. Daarbij werk je nauw samen met de verschillende stakeholders. Je bent de spil tussen de opdrachtgever, gebruikers en developers van SucceedIT. Je ontwikkelt zelf geen software of koppelingen, maar je bent de sparringpartner voor de developers.

Je krijgt alle mogelijkheden om je in deze technische rol te ontwikkelen en de technische invulling (mede) te bepalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het optimaliseren van de architectuur, proces – en systeemflows bij klanten van SucceedIT en het standaardiseren van de technische implementaties.

Kortom, Bij SucceedIT ga je er als Integratie Consultant voor zorgen dat verschillende systemen met elkaar communiceren. Je hebt ervaring met nieuwe technologie van interfacing (Rest API, Webservices, UBL, etc.). Tevens zie je daarbij het belang van standaardisatie zodat de beheersbaarheid van interfacing gewaarborgd blijft. Jij bent in alle projecten op technisch vlak de stuwende factor.

Wat heb je nodig als integratie consultant?

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO (Bedrijfskunde/Informatica)
 • Je hebt relevante werkervaring als integratie specialist i.c.m. ERP systemen (voorkeur met Microsoft Dynamics 365)
 • Je bent project- en planmatig sterk
 • Je vind het leuk om met verschillende stakeholder te communiceren
 • Je maakt projecten graag af en houdt niet van “open eindjes”
 • Je hebt ervaring met het uitwerken van testsecenario`s en (architectuur) documentatie

Wat bieden wij?

 • Ondernemerschap, dus veel ruimte voor eigen initiatief
 • Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met behulp van o.a. trainingen of opleidingen
 • Een flexibel in te richten functie (thuiswerken)
 • Een mogelijkheid tot 32 uur werken
 • Een enthousiast en innovatief consultancy team
 • Een max. salaris van 69K bruto per jaar (afhankelijk van ervaring)
 • Een auto van de zaak, laptop en telefoon
 • Een goede pensioenregeling
 • Platte organisatie met betrokken en vooral gezellige collega’s
 • 28 vakantiedagen
 • Maandelijkse kennissessies/borrels (SucceedIT Meets) en bedrijfsuitjes

Wie is SucceedIT?

SucceedIT is gevestigd in Amersfoort en we zijn Microsoft Gold Partner. We zijn gespecialiseerd in het helpen van bedrijven in (groot)handel en e-commerce. Wij weten het maximale uit ICT te halen met systemen als Microsoft Dynamics 365 Business Central en EazyStock. Als business partner begeleiden wij middelgrote bedrijven bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen door deze te vertalen in een goed aansluitende en innovatieve ICT-omgeving. Gezamenlijk met onze opdrachtgevers halen we meer uit IT en realiseren we betere bedrijfsresultaten. Inmiddels zijn er ruim 40 enthousiaste mensen werkzaam bij SucceedIT om onze opdrachtgevers te helpen. We onderscheiden ons met een proactieve en transpartante aanpak van onze projecten. en wij maken zoveel mogelijk gebruik van standaard oplossingen en communiceren veel en goed met de opdrachtgever, waardoor we alleen maar tevreden klanten hebben!

Reageren

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Kunneman &Vandenbroek. Wens je jouw sollicitatiekans te verhogen d.m.v. een korte videomotivatie (max. 1 minuut)? Dan kun je vanaf nu ook contact met ze opnemen via WhatsApp op het nummer: 06-22109554. Natuurlijk zijn zij ook via onderstaande contactgegevens te bereiken:

Kunneman & Vandenbroek
Recruitment Solutions B.V.
Lange Schaft 7a
3991 AP Houten
T 030 630 47 06
[email protected]
www.recruitmentsolutions.nl