Ga naar de inhoud

NAV 2009 of ouder, een burning platform!

De Dynamics NAV-versies worden maximaal 10 jaar ondersteund. Maak je gebruik van NAV 2009 of ouder, dan gebruik je een versie die Microsoft niet meer ondersteunt. Gezien de ouderdom spreekt men van een ‘burning platform’. Zolang het systeem het doet, is het niet per se nodig om te upgraden. De meeste bedrijven upgraden hun ERP om de 6 tot 8 jaar. Maar als het systeem ‘omvalt’, is het lastig om het systeem weer in gebruik te krijgen. Er wordt weinig ondersteuning meer op deze oude systemen geboden, en kennis en consultants zijn moeilijk te vinden.

We kunnen wel stellen dat NAV 2009 (en ouder) qua technologie en mogelijkheden stevig achter loopt op Dynamics Business Central. Wat veel bedrijven vergeten is dat dit soort verouderde software ook niet meer ondersteund wordt op nieuwere Windows en Windows Server versies. Dit betekend dat uw oude ERP-oplossing uiteindelijk een serieuze bottleneck in je IT-landschap kan worden.

Microsoft Dynamics Business Central

Business Central biedt jou de kans om een hypermodern platform voor je bedrijfsprocessen te gaan gebruiken. Daarnaast kan je afscheid nemen van mogelijk verouderde en vervuilde data, oude add-ons en maatwerk. Een frisse start met een toekomstbestendige en met Office 365  geïntegreerde Microsoft ERP-oplossing.

Lees meer over upgraden en vraag meteen een gratis analyse aan!