Ga naar de inhoud

Met trots presenteren wij onze nieuwe lead developer: Marcel Veekens

SucceedIT zet vol in op de nieuwste ontwikkelingen en kansen die Dynamics 365 Business Central biedt. Wij geloven in het minimaliseren van maatwerk en het gebruiken en ontwikkelen van bewezen oplossingen die onze klanten echt verder helpen.

Het bouwen van klantspecifiek maatwerk proberen wij te voorkomen, maar het zelf ontwikkelen van breed inzetbare stabiele en waardevolle apps voor onze klanten staat hoog op onze agenda. De door ons ontwikkelde Drag & Drop app is daar een mooi voorbeeld van.

Lead developer

Marcel Veekens
Marcel Veekens

Onder leiding van Marcel Veekens gaan wij deze activiteiten verder uitbreiden. Marcel is een pionier en kan niet wachten om voor onze klanten de mooiste apps te ontwikkelen. “Ik hou van uitdagingen en om nieuwe onbekende zaken uit te zoeken, echt nieuwe oplossingen bedenken en pionieren”.

Marcel heeft meer dan 20 jaar ervaring, waarvan 12 jaar als Microsoft developer. Wij zijn er van overtuigd dat Marcel en zijn team van ontwikkelaars de komende tijd gaat zorgen voor waardevolle business apps.

Martin Plaat, “Het blijft niet onopgemerkt dat SucceedIT blijft groeien en het aantal klanten toeneemt. Groei is natuurlijk geweldig maar je moet scherp blijven en in blijven spelen op de nieuwe mogelijkheden die Microsoft biedt.”

AppSource is zo’n mogelijkheid. Door Apps te bouwen die kunnen voldoen aan een brede vraag in de markt helpen wij onze klantenkring nog beter gebruik te maken van Dynamics 365 Business Central. Sterker nog deze Apps zijn voor alle Business Central gebruikers beschikbaar en biedt ons en gebruikers tal van nieuwe mogelijkheden.