Ga naar de inhoud

Business Central App: Extended Fields

Krijg toegang tot alle velden in Business Central zonder dat je maatwerk hiervoor nodig hebt.

Wil jij graag toegang tot alle velden op Business Central pagina’s, zonder dat er maatwerk nodig is en je de hup in moet schakelen van je Business Central partner? Dan is de Extended Fields App van SucceedIT perfect voor jou.

Functionaliteiten

Maak jouw dagelijkse Microsoft Dynamics 365 Business Central werkzaamheden eenvoudiger door gebruik te maken van de Extended Fields app. Met deze slimme oplossing voeg je eenvoudig velden toe die normaal verborgen blijven binnen Microsoft Dynamics 365 Business Central. Je zou verwachten dat je alle velden, die op een pagina beschikbaar zijn, kunt toevoegen aan bijvoorbeeld een overzichtspagina. Maar dat is helaas niet mogelijk. SucceedIT heeft daarom de Extended Fields app ontwikkeld die dit probleem oplost.

Voor wie?

Voor bedrijven die veel werken in Business Central. Van handelsbedrijven, E-commerce partijen, Ngo’s, verzekeraars, retailers tot IT-bedrijven.

Download de Extended Fields voor Business Central

Met de Extended Fields app krijg je toegang tot alle velden in Business Central zonder dat je maatwerk hiervoor nodig hebt

Voordelen

Integratie met Business Central
De Extended Fields App is eenvoudig te koppelen aan je bestaande Microsoft Dynamics 365 Business Central oplossing zonder dat er extra programmering nodig is. Je merkt niet eens dat het een extensie is.

Volledige controle
Behoud de controle over je Business Central door zelf velden aan Business Central pagina’s toe te voegen die normaal gesproken verborgen zijn. Hierdoor bespaar je tijd en voorkom je frustratie doordat je minder handelingen hoeft te verrichten en eenvoudiger kunt navigeren naar andere pagina’s in Business Central. Je hebt dan toegang tot informatie waarvoor je normaal gesproken naar een andere pagina moet navigeren, dat is dan niet meer nodig.

Geen maatwerk is geen extra kosten
Omdat je met de Extended Field App zelf achter de knoppen zit en zelf velden kan toevoegen aan Business Central pagina’s heb je geen hulp nodig van je Business Central partner. Voor het toevoegen van velden rekent een Business Central normaal gesproken een vast uurtarief. Die kosten bespaar je nu. Daarnaast hoef je niet op de input van de partner te wachten en kan je direct gebruikmaken van de velden die je met de app hebt toegevoegd.

Ondersteuning en beschikbaarheid

  • De app ondersteunt zowel de Essential- als de Premium-editie van Microsoft Dynamics 365 Business Central en is beschikbaar in alle landen waar Dynamics 365 Business Central wordt gebruikt. Ook kunnen teamleden profiteren van de Extended Fields.
  • Verkrijgbaar in zowel de Engelse -als de Nederlandse taal.

Gratis proefversie

Wil je ook toegang tot alle velden in Business Central zonder dat je daar maatwerk voor nodig hebt? Start dan je gratis proefperiode via de Microsoft AppSource of neem contact met ons op voor de mogelijkheden van de Extended Fiels App in combinatie met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ben je tevreden met de app en wil je het blijven gebruiken? Dat is mogelijk voor een bedrag slechts € 9,99 per maand of € 100,- per jaar. Zonder beperkingen.