Ga naar de inhoud

Waarom digitale transformatie om meer dan alleen technologie vraagt

Digitale transformatie wordt vaak gelinkt aan technologie, waarbij er minder aandacht is voor het vermogen dat technologie heeft om bedrijfsfuncties te verbeteren. Anders dan bij de implementatie van ERP- of CRM-systemen, omvat digitale transformatie het proces van het digitaliseren van bedrijfsprocessen, de manier van werken en zelfs van de visie.

Digitale transformatie geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om:

 • de organisatie te hervormen
 • de bedrijfsprocessen en de manier van samenwerken te moderniseren
 • jouw producten en diensten te verbeteren
 • jouw klanten centraal te stellen in de volledige bedrijfsvoering

Voor alle bedrijven die hun klanten, prospects of leden centraal stellen in hun organisatie, is het moderniseren van bedrijfsprocessen en het opfrissen van de interne mindset niets minder dan een cruciale stap om een gezonde toekomst veilig te stellen!

Digitale transformatie: naar de Cloud

Onze ervaring is dat veel organisaties bij de overgang van on-premise naar een cloud-situatie als startpunt de oude manier van denken gebruiken. Daarmee willen ze bestaande bedrijfsprocessen, verouderde rapportages en vervuilde gegevens overzetten naar de nieuwe situatie. Dit zorgt voor een complexe overgang en een slechte start.

“Succes in digitaletransformatie-projecten begint in de boardroom en niet op de IT-afdeling!” Cruciale elementen voor het bereiken van succes in het transformatieproject zijn onder andere:

 • een duidelijke visie
 • hoge managementbetrokkenheid
 • voldoende tijd
 • genoeg budget voor organisatorische veranderingen

Denk jij dat digitale transformatie ‘gewoon een nieuw IT-project’ is? Dan is het de hoogste tijd om actie te ondernemen! Zoek inspiratie, lees boeken en/of volg webinars en workshops. En zorg ervoor dat het topmanagement volledig betrokken is.

Sta je aan de vooravond van een upgrade van Microsoft Dynamics NAV naar de cloud-variant Microsoft Dynamics 365 Business Central? Zorg dan dat de overstap geen technofeestje wordt, maar optimaliseer bestaande bedrijfsprocessen, ga papierloos werken, pas management exception toe en gebruik workflowintelligentie om handmatige acties tot een minimum te beperken. Verbind e-commerce en de processen van je bedrijf en jouw klanten, je leveranciers en partners op een efficiënte manier.

Analysedag

DynamicsConsultants biedt je een gratis analyse aan om een overstap van Dynamics NAV naar Business Central meer te laten zijn dan oude wijn in een nieuwe fles!

Na deze nalayse heb je duidelijkheid over de:

 • Upgrade-aanpak naar Business Central
 • Verbeterpunten gericht op papierloos, integratie en workflow
 • Begroting met fixed-price upgradevoorstel

 

[mkdf_button size=”” type=”” text=”Vraag hier de gratis analyse aan” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” link=”https://www.dynamicsconsultants.nl/aanvraag-gratis-analyse/” target=”_self” color=”#ffffff” hover_color=”#fe5000″ background_color=”#fe5000″ hover_background_color=”#ffffff” border_color=”#fe5000″ hover_border_color=”#fe5000″ font_size=”” font_weight=”” margin=””]