Ga naar de inhoud

Volledige controle over jouw leverdata en containerinhoud

Bedrijven die wereldwijd producten importeren en exporteren weten dat het beheer van de bijbehorende transporten een complexe en tijdrovende taak kan zijn. Het is van groot belang dat je nauwkeurig bijhoudt welke producten zich in welke containers bevinden en deze informatie koppelt aan de juiste inkoop- en verkooporders. Dit vereist veel handmatig werk en is gevoelig voor fouten. Met de Container Planning App van SucceedIT automatiseer je dit proces. 

 

Voordelen

Overzicht 

Een van de belangrijkste voordelen van de Container Planning App is dat je een beter overzicht krijgt over de binnenkomende transporten, waardoor jij deze direct kan verwerken in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit bespaart veel tijd en elimineert de noodzaak om elke inkooporder handmatig te doorlopen en de juiste leverdata in te voeren. Bovendien kan je direct zien welke gevolgen een vertraging in het verzendproces heeft op de gekoppelde verkooporders en welke klanten jij vervolgens moet informeren over de vertraging.

Integratie

de Container Planning App integratie perfect met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het is eenvoudig te koppelen aan Business Central zonder extra programmeerwerk. Dit betekent dat de gebruiker niet eens zal merken dat het een extensie is.

 

Voor wie is de app geschikt?

Voor bedrijven die wereldwijd artikelen importeren en exporteren, en streven naar volledige controle over hun binnenkomende transporten. De Container Planning App is een perfecte aanvulling op jouw Business Central als je bijvoorbeeld veel producten uit China importeert en in jouw logistieke proces veel gebruikmaakt van containers.

 

Zo werkt de app

Bekijk onze video waarbij we stapsgewijs laten zien hoe de app werkt, hoe je inkoop -en verkoopdata koppelt aan je container en de volledige controle over je leverdata krijgt.

Download de Container Planning App

Wil jij de volledig controle over jouw leverdata en containerinhoud? Download dan de app of vraag een trial van 30 dagen aan.