Ga naar de inhoud

Victor Pilecki begonnen als Dynamics NAV en BI consultant

Per 1 mei 2017 is Victor Pilecki bij SucceedIT in dienst getreden als Dynamics NAV en BI consultant . Wij zien het aantal klanten dat een beroep doet op onze diensten sterk groeien. Met de komst van Victor kunnen wij aan de wensen van onze klanten blijven voldoen.

Victor stelt zich graag aan u voor:

Sinds de middelbare school heb ik al een fascinatie voor de IT-wereld. Deze fascinatie is in de loop der jaren alleen maar groter geworden. Dit heeft ertoe geleid dat ik de opleiding Business IT & Management op de Hogeschool van Amsterdam heb afgerond. Door de jaren heen heb ik mij sterk kunnen ontwikkelen op het gebied van communicatie, resultaat gericht werken en niet te vergeten de technische ontwikkelingen in de IT-sector. Als persoon ben ik betrouwbaar, werk ik oplossingsgericht en is samenwerken één van mijn kernkwaliteiten.

 

Ervaring
Tijdens mijn opleiding(en), stages en voormalige banen heb ik ervaring opgedaan in verschillende sectoren op verschillende vakgebieden in de IT. Procesoptimalisatie, consultancy opdrachten en implementatietrajecten zijn onderwerpen waarbij ik de meeste ervaring heb opgedaan.

Wij wensen Victor veel succes!