Ga naar de inhoud

Verbeter uw bedrijfsvoering: Microsoft Dynamics NAV 2018 nu beschikbaar

UPDATE maart 2019

NAV 2018 wordt niet meer uitgeleverd aan nieuwe klanten. Microsoft levert alleen nog licenties voor Dynamics 365 Business Central aan nieuwe klanten. 

Weten hoe het met oude licenties zit? Lees meer in het artikel Microsoft stopt ondersteuning NAV

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar manieren om te groeien en te verbeteren. Up-to-date software is daarbij onmisbaar. Met de introductie van Dynamics NAV 2018 introduceert Microsoft een scala van nieuwe mogelijkheden om uw bedrijfsvoering te verbeteren. Bedrijfsprocessen verlopen efficiënter en Dynamics NAV 2018 geeft u betere inzichten voor het maken van de juiste beslissingen.

De nieuwe mogelijkheden van NAV 2018

 

  • Microsoft focust sterk op de ontwikkeling van Power BI. De mogelijkheden van de managementrapportages zijn heel uitgebreid. Ook de visualisatie is sterk verbeterd.
  • Bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd door de integratie van out-of-the-box Microsoft Excel-rapportsjablonen. Bijvoorbeeld sjablonen voor een proefbalans en cashflow-overzicht.
  • NAV 2018 is voorzien van een nieuwe integratie met Microsoft Flow. Gebruikers kunnen zelf taken automatiseren binnen de eigen Dynamics NAV 2018 omgeving.
  • Microsoft heeft geautomatiseerde installatiehandleidingen beschikbaar gesteld. Deze uitgebreide handleidingen vereenvoudigen de implementatie. Voor de gebruikers van Dynamics for Sales is deze handleiding een uitkomst. NAV 2018 is naadloos te integreren met Dynamics 365 for Sales.

 

De nieuwe mogelijkheden zijn allemaal naadloos geïntrigeerd met Office 365 en built-in intelligence. Op deze manier werkt NAV 2018 in de vertrouwde Office omgeving, die voor iedere gebruiker vanaf elke locatie bereikbaar is.

Weten wat Microsoft NAV 2018 voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op.