Ga naar de inhoud

Twee nieuwe teamleden bij SucceedIT!

SucceedIT blijft groeien en deze maand mogen we maar liefst 2 nieuwe collega’s aan je voorstellen! Welkom Mark van der Zon en Peter van Daal! 

Mark van der Zon 

Mark is expert op het gebied van logistiek. Hij heeft veel ervaring met warehousemanagement en het automatiseren van productieprocessen. Mark heeft net als de rest van ons team een passie om bedrijfsprocessen te optimaliseren en daarmee het werken leuker en makkelijker te maken voor iedereen in het bedrijf! Mark gaat onze klanten helpen door Business Central in te richten op een manier zoals we alleen bij SucceedIT kunnen…snel, goed en leuk!

 

 

 

 

 

 

 

Peter van Daal

Peter gaat in ons team aan de slag als Microsoft Dynamics 365 Business Central consultant. Hij heeft jaren in de sales gewerkt. Na het werken met Dynamics NAV en zien van upgrades naar Business Central kwam zijn passie voor ICT weer naar boven. Heel trots dat we zo’n enthousiaste en gedreven ervaringsdeskundige mogen toevoegen aan ons team!  

Peter en Mark, heel veel succes! 

Over SucceedIT 

SucceedIT is dé specialist in complete ICT-oplossingen voor handels-, e-commerce, productie- en assemblagebedrijven. Naast Microsoft Dynamics 365 Business Central is voorraadoptimalisatie met behulp van EazyStock een belangrijke oplossing die wij leveren.