Ga naar de inhoud

Sumatra – Operationele reporting voor Dynamics NAV

Met Sumatra reporting voor Microsoft Dynamics NAV heeft u overal en altijd inzage in relevante informatie. Binnen overzichtelijke schermen kunt u doorklikken naar alle onderliggende en bijbehorende informatie. Zo bent u dus altijd op de hoogte van wat uw aandacht behoeft.

De voordelen van Sumatra reporting zijn:

  • Betere besluitvorming op basis van realtime en complete informatie
  • Overzichtelijke schermen: snel zien wat de aandacht behoeft
  • Interactieve rapportages: doorklikken naar toelichtende details
  • Geen datawarehouse nodig
  • Overal en altijd toegankelijk via het internet
  • Consolidatie van meerdere bedrijven
  • Korte implementatietijd
  • Complete informatie

 

Sumatra levert Dynamics NAV users realtime, maar vooral ook complete informatie. Daar waar traditionele rapportagesoftware en Excel geen toelichting bieden op eventuele vraagstukken, toont Sumatra juist wel alle relevante onderliggende en bijbehorende informatie. Gebruikers zien dus in één oogopslag wat de aandacht behoeft en vooral ook waarom. Beslissingen worden niet langer op basis van onderbuikgevoel of aannames gemaakt, met Sumatra beslist u op basis van feiten!

Korte implementatietijd van Sumatra

Het biedt veel meer mogelijkheden dan traditionele rapportage software. Omdat Sumatra de Dynamics NAV database al volledig in kaart heeft gebracht, hoeft u geen eigen query’s te maken. Het verbinden van tabellen is met Sumatra dus niet nodig. Dat bespaart enorm veel tijd, omdat u het wiel net steeds opnieuw zelf uit hoeft te vinden. U bent dus in staat om sneller en beter KPI dashboards en interactieve rapportages te maken op Microsoft Dynamics NAV.

Dankzij de innovatieve  server, worden rapporten realtime uit de SQL database(s) opgehaald. Een datawarehouse is dus niet nodig, met deze applicatie kunt u direct van start. U bent voor het ontwikkelen van de geavanceerde rapporten dus niet meer afhankelijk van de IT-afdeling.

Overal en altijd

Het biedt overal en altijd toegang tot de rapportages via het internet. Gebruikers hoeven geen Dynamics NAV licentie te hebben om goed geïnformeerd te blijven. Waar en wanneer het uitkomt, hebben gebruikers toegang via bijvoorbeeld PC, Notebook of Tablet. Met Sumatra verbetert u dus de informatievoorziening binnen en zelfs buiten uw bedrijf of organisatie.

Sumatra Software

Bent u benieuwd wat rapportages met behulp van Sumatra voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kijk op de website.