Ga naar de inhoud

SucceedIT’s deelname aan het B2B Maturity Event van Happy Horizon

Digitale Innovatie in e-commerce

Onlangs hebben wij deelgenomen aan het B2B Maturity Event, georganiseerd door Happy Horizon. Het evenement bood een waardevolle kans voor de contacten van SucceedIT om te leren van en te netwerken met toonaangevende experts in de wereld van e-commerce, waaronder Pimberly, Sparque.ai, BigCommerce en natuurlijk Happy Horizon.

Optimalisatie en automatisering met ERP

Onze eigen e-commerce adviseur, Samanta Pijl, mocht de dag aftrappen met een boeiende sessie. Zij deelde waardevolle inzichten over hoe je een ERP-systeem inzet om je orderverwerking te versnellen en welke processen je kunt automatiseren. Zij benadrukte de verschillende fasen die je doorloopt bij automatisering en hoe echte optimalisatie vaak pas begint na de implementatie van een ERP-systeem.

De kracht van data bij klantinteractie

Ook Chi Shing Chang van Sparque.ai gaf mooie inzichten. Hij vertelde hoe je de data uit je ERP- en/of PIM-systemen gebruikt om de bezoekers van je website of klantportaal een persoonlijke experience te bieden. Deze AI gestuurde methode geeft aanzienlijk hogere conversie op je online kanalen. We waren meteen geïnspireerd door de mogelijkheden die deze AI technologie biedt om klantinteracties te verbeteren.

Beheer assortimenten met PIM-systemen

Bruce Wright van Pimberly deelde inzichten over het beheren van grote assortimenten met meer dan 10.000 verschillende producten met behulp van een PIM-omgeving. Zijn sessie bood ons nieuwe perspectieven om in staat te zijn nog efficiënter te werken en klantenservice te verbeteren.

Websites & klantportalen voor B2B-bedrijven

Tot slot bracht Sam Jackson van BigCommerce een fascinerend onderzoek naar voren over het gebruik van websites en klantportalen door B2B-bedrijven. Deze bevindingen zullen ongetwijfeld de online aanwezigheid verbeteren van de aanwezige bedrijven en hun verder helpen om het gedrag van klanten beter te begrijpen en hier op in te spelen.

Lees hier meer over klantportalen voor B2B bedrijven >

Verschillende e-commerce uitdagingen

Dit event bood ook meer dan alleen kennisuitwisseling. Het was een geweldige gelegenheid om te verbinden met andere professionals in de branche. Van bedrijven die worstelden met digitalisering tot anderen die hun webshops wilden integreren met hun bedrijfsprocessen; de variëteit aan uitdagingen was inspirerend en leerzaam.

We zijn ontzettend dankbaar voor de gastvrijheid van Happy Horizon en kijken uit naar verdere samenwerkingen en groei in de wereld van e-commerce. De inzichten en nieuwe connecties die we hebben opgedaan tijdens het B2B Maturity Event zullen SucceedIT helpen om onze dienstverlening te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Het was een inspirerende dag die ons heeft gemotiveerd om onze inspanningen in e-commerce nog verder te intensiveren. We kijken uit naar de toekomst!

Meer informatie?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van e-commerce of optimalisatie van jouw ERP? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij helpen je graag verder bij het inzichtelijk krijgen van jouw specifieke mogelijkheden!