Ga naar de inhoud

SucceedIT winnaar FD Gazellen Award 2018

Als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland mocht SucceedIT op 13 november 2018 een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Deze ondernemersprijzen van Het Financieele Dagblad werden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend hebben afgesloten. In de categorie Omzetklasse Klein staat SucceedIT zelfs in de top-20 van snelst groeiende ondernemingen in de regio Oost en Midden Nederland.

Martin Plaat, directeur over dit succes: “We hebben en no-nonsense cultuur en zijn pragmatisch. Maar uiteraard zijn we toch wel trots op dit resultaat. Het laat zien dat de visie en aanpak waar we in 2011 mee begonnen, zijn vruchten afwerpt. Onze mensen, onze klanten en onze producten & diensten zijn de 3 pijlers onder dit succes. Dit is een mooie opsteker voor alle medewerkers van SucceedIT. Succes maak je samen.”

Stimulans voor de toekomst

Deze prijs is voor de organisatie een stimulans om de komende jaren door te blijven groeien. Maar de doelstelling is niet ‘groeien om het groeien’, SucceedIT streeft naar een evenwichtige groei samen met een goede work-life balance voor haar medewerkers. Optimale ondersteuning van onze klanten bij het implementeren en optimaliseren van bedrijfsprocessen met Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central en EazyStock staat voorop.

Nieuwe initiatieven

Bij ondernemen hoort ook het zien van nieuwe kansen. Wij gaan onze diensten verder uitbreiden met Business Intelligence oplossingen voor het MKB en ons jongste label DynamicsOnline. Met deze laatste gaan we vooral de startende en groeiende ondernemer voorzien van een alles-in-een cloud-based bedrijfsoplossing.

Martin over de toekomst van SucceedIT: “Er is de afgelopen tijd veel geïnvesteerd in personeel, online marketing en Dynamics 365 Business Central, de nieuwe ERP parel van Microsoft. We blijven onze filosofie trouw. Wij geloven dat de klant van morgen een nieuwe toegevoegde waarde eist van haar ICT-partner. Een toekomst waarin transparantie, vrijheid van (leveranciers)keuze en alleen betalen voor wat je gebruikt de standaard wordt.”

SucceedIT onderscheidt zich door haar open en transparante projectaanpak. Samen met de klant wordt er een reële inschatting gemaakt. Deze heldere manier van werken geeft vooraf duidelijk inzicht in de kosten en doorlooptijd van een project. Fixed price ERP implementatie. Maatwerk wordt zoveel mogelijk vermeden. Resultaat: beheersbare projecten, tegen lagere kosten en zonder langlopende verplichtingen.

 

Namens het gehele team van SucceedIT mocht onze Marketing Manager Peter Jan, de Award in ontvangst nemen.