Ga naar de inhoud

SucceedIT weer winnaar van een FD Gazelle Award

SucceedIt FD Gazelle 2019

Voor de tweede keer op rij mag SucceedIT zich rekenen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee zijn wij ook dit jaar FD Gazelle. In tegenstelling tot eerdere edities kwalificeerden uitsluitend de bedrijven die sneller groeien dan alle andere: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst. Op dinsdag 12 november mochten we deze prestigieuze ondernemersprijs van het Financieele Dagblad in ontvangst nemen.

Martin Plaat, directeur, over dit succes: “Uiteraard zijn we trots op dit resultaat. Het laat zien dat we het succes van vorig jaar konden doortrekken. Niet alleen in omzet, maar ook door te investeren in nieuwe medewerkers. Onze mensen, onze klanten en onze producten & diensten zijn en blijven de 3 pijlers onder dit succes. Een mooie opsteker voor alle medewerkers van SucceedIT, want zonder hun inzet was dit niet mogelijk.”

Vooroplopen

Onze klanten optimale ondersteuning bieden bij het implementeren en optimaliseren van bedrijfsprocessen met Dynamics 365 Business Central. Daar staan wij voor. SucceedIT is een van de grootste implementatiepartners van Dynamics 365 Business Central in Nederland. SucceedIT gelooft in de Cloud en het Platform-denken. Verdergaande integratie van onder andere Office, Excel, PowerBI met het ERP-systeem is een geweldige ontwikkeling. Voeg daarbij alle specifieke oplossingen voor voorraadoptimalisatie, scanning, documentherkenning, workflows en e-commerce, en je hebt een krachtig platform van bewezen oplossingen die naadloos op elkaar aansluiten. Met dit platform kunnen wij handels-, productie- en assemblagebedrijven voorzien van een standaard en toekomstbestendige ICT-omgeving die alle bedrijfsprocessen kan digitaliseren en optimaliseren.

Ons geheim

SucceedIT blijft zich onderscheiden door haar open en transparante projectaanpak. Samen met de klant wordt er een reële inschatting gemaakt. Deze heldere manier van werken geeft vooraf duidelijk inzicht in de kosten en doorlooptijd van een project. Een fixed price ERP-implementatie, waarbij maatwerk zoveel mogelijk wordt vermeden. Het resultaat zijn beheersbare projecten, tegen lagere kosten en zonder langlopende verplichtingen.

 

FD Gazelle SucceedIT 2019