Ga naar de inhoud

SucceedIT voor vijfde keer op rij winnaar van een FD Gazelle Award

Voor de vijfde keer op rij mag SucceedIT zich rekenen tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook dit jaar kwalificeerden uitsluitend bedrijven die niet alleen groeien in omzet, maar óók in personeel en tevens het jaar afsluiten met een positief eindresultaat. Op dinsdag 22 november 2022 mochten wij deze ondernemersprijs van het Financieele Dagblad, in ontvangst nemen.

Dit jaar zat SucceedIT in de top 50 snelst groeiende middelgrote bedrijven. In de voorgaande jaren behoorde we nog tot de kleine bedrijven.

We zijn enorm trots en blij met deze award en hebben dit niet zonder onze geweldige collega’s, opdrachtgevers en partners kunnen behalen. Ontzettend bedankt!

Over SucceedIT

SucceedIT digitaliseert en automatiseert bedrijfsprocessen. Vaak met behulp van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Jouw bedrijfsprocessen zijn de basis van je bedrijf en bepalen welke service je jouw klanten biedt, hoe winstgevend je bent en  hoe leuk het werk is. SucceedIT wil je bedrijfsprocessen dan ook niet ingewikkelder maken en jouw werk leuker en makkelijker maken. Wil jij ook jouw bedrijf voorop laten open en het werk van jouw medewerkers leuker en makkelijker maken? Neem dan contact met ons op.