SucceedIT maakt Kenia groener!

SucceedIT maakt Kenia groener!

african Wood growthSucceedIT is sponsor geworden van Africa Wood Grow (AWG), een bijzondere en waardevolle stichting die samen met lokale boeren in Kenia ervoor zorgt dat de erosie in het landschap afneemt. SucceedIT maakt een duurzame groei door en deze groei willen zij graag breed delen door structureel te doneren aan AWG. SucceedIT wil graag iets terugdoen voor de maatschappij en de natuur in een land waar de hulp hard nodig is. Zo kwamen zij terecht bij Africa Wood Grow (AWG).

Africa Wood Grow

AWG is opgericht door Daniel Muvali (Kenia) en Roeland Lelieveld (NL). Deze heren hebben elkaar in 2005 leren kennen tijdens een stage in Kenia. Tijdens deze stage zagen ze veel problemen op vlak van erosie in het landschap. Zij besloten toen om zich hiervoor in te zetten. Inmiddels hebben de initiatiefnemers een heuse beweging ingang gezet. Zo hebben de lokale boeren in het gebied de visie eigengemaakt en doen ze vol enthousiasme mee. Het initiatief heeft daarnaast in zowel Nederland als Kenia waardering gekregen in de vorm van awards, donaties en media-aandacht.

Roeland Lelieveld en Daniel Muvali

Bos aanplant Kenia

Bos aanplant

 

Momenteel steunt AWG 61* boerengezinnen en telt zij 9.150* groeiende bomen. Dit aantal wil SucceedIT door middel van donaties vergroten!

African Wood Growth Kenia

Gebied van de groeiende bomen

Donaties

SucceedIT zal bij elke nieuwe klant die overgaat naar Microsoft Dynamics Business Central een bijdrage leveren aan AWG waarbij nieuwe bomen geplant zullen worden in Kenia. Via de social media kanalen van zal zij regelmatig een update delen bij nieuwe donaties die gedaan worden.

Ook enthousiast en wil je zelf ook een donatie doen? Dat kan hier.

SucceedIT

Klanten optimale ondersteuning bieden bij het implementeren en optimaliseren van bedrijfsprocessen met Dynamics 365 Business Central en EazyStock. Daar staan zij voor. SucceedIT is met haar labels DynamicsConsultants en DynamicsOnline een van de grootste cloud-implementatiepartners van Dynamics 365 Business Central in Nederland. Zij maken werken gemakkelijker en leuker en helpen bedrijven te groeien waarbij zij streeft naar een duurzame en vruchtbare samenwerking met haar klanten.

 

*Bron: AWG.org

})(jQuery)