Ga naar de inhoud

SucceedIT maakt Kenia groener!

SucceedIT is sponsor geworden van Africa Wood Grow (AWG), een bijzondere en waardevolle stichting die samen met lokale boeren in Kenia ervoor zorgt dat de erosie in het landschap afneemt. SucceedIT maakt een duurzame groei door en deze groei willen zij graag breed delen door structureel te doneren aan AWG. SucceedIT wil graag iets terugdoen voor de maatschappij en de natuur in een land waar de hulp hard nodig is. Zo kwamen zij terecht bij Africa Wood Grow (AWG). african Wood growth

Africa Wood Grow

AWG is opgericht door Daniel Muvali (Kenia) en Roeland Lelieveld (NL). Deze heren hebben elkaar in 2005 leren kennen tijdens een stage in Kenia. Tijdens deze stage zagen ze veel problemen op vlak van erosie in het landschap. Zij besloten toen om zich hiervoor in te zetten. Inmiddels hebben de initiatiefnemers een heuse beweging ingang gezet. Zo hebben de lokale boeren in het gebied de visie eigengemaakt en doen ze vol enthousiasme mee. Het initiatief heeft daarnaast in zowel Nederland als Kenia waardering gekregen in de vorm van awards, donaties en media aandacht.

Roeland Lelieveld en Daniel Muvali

Bos aanplant Kenia
Bos aanplant

Momenteel steunt AWG 150* boerengezinnen en telt zij 22.500* groeiende bomen. Dit aantal wil SucceedIT door middel van donaties vergroten!

African Wood Growth Kenia
Gebied van de groeiende bomen

Donaties

SucceedIT zal bij elke nieuwe klant die overgaat naar Microsoft Dynamics Business Central een bijdrage leveren aan AWG waarbij nieuwe bomen geplant zullen worden in Kenia. Via de social media kanalen van zal zij regelmatig een update delen bij nieuwe donaties die gedaan worden.

Ook enthousiast en wil je zelf ook een donatie doen? Dat kan hier.

*Bron: AWG.org