Ga naar de inhoud

SucceedIT is Great Place To Work!

Met een score van maar liefst 89% mogen we ons met trots ‘Great Place To Work certified’ noemen. Een bijzondere prestatie waar we enorm blij mee zijn. De score wordt namelijk bepaald door onze eigen medewerkers. Een bevestiging dat iedereen zich thuis voelt bij SucceedIT en zichzelf kan zijn.

Het onderzoek

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen bedrijven. Het geeft je inzicht in de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen jouw bedrijf én het biedt je concrete aanknopingspunten om de interne cultuur te verbeteren. Het onderzoek is gebaseerd op totaal vijf waarden:

  1. Geloofwaardigheid
  2. Respect
  3. Eerlijkheid
  4. Trots
  5. Kameraadschap

De uitslag

Wat het meest door medewerkers werd gewaardeerd is de eerlijkheid het vertrouwen en de vrijheid die zij in hun werk krijgen binnen SucceedIT. De stellingen: ‘Management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hun de ruimte om hun functie uit te oefenen’ en de stelling ‘Mensen hier krijgen veel verantwoordelijkheid’ kenden een score van maar liefst100%. Mooie resultaten waar we de komende tijd ons best voor blijven doen en nog verder zullen verbeteren.

Mark-Jan Hennink, directie SucceedIT: “We zijn enorm trots dat we nu Great Place To Work gecertificeerd zijn. Dit laat zien dat medewerkers zich thuis voelen bij SucceedIT. Ons bedrijf bestaat nog maar 10 jaar en we zijn in een korte tijd enorm hard gegroeid! Ons geheim? Het anders doen dan de rest, eerlijk en present te zijn, blijven te leren en medewerkers vrijheid te bieden. Wij geloven dat gelukkige medewerkers die betrokken zijn bij het bedrijf de basis vormen voor ons succes!”

Werken bij SucceedIT

Wil je ook bij een Great Place To Work werken? Je bent meer dan welkom. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zich thuis voelen bij SucceedIT en zich willen ontwikkelen. Bekijk onze openstaande vacatures en bekijk of er een vacature bij zit die bij jou past. Wie weet tot snel!

certificaat 2022 Great Place To Work