Ga naar de inhoud

SucceedIT is één van de beste ICT-werkgevers van Nederland!

We zijn dit jaar voor het eerst opgenomen in de ICT-werkgevers top 50 van de Computable Career Guide! Deze publicatie is toonaangevend in de ICT-branche en het is daarom een grote eer om erkend te worden. Benieuwd naar onze eindscore en op welke topics en in welke branche we hoog scoorde? Lees dan verder.

Indrukwekkende uitslag

Met een score van 8,95 (op een schaal van 1-10) hebben we de 20e plaats veroverd. Deze score is gebaseerd op de feedback van onze medewerkers die ons hebben beoordeeld op 16 verschillende subcategorieën, waaronder bijscholingsmogelijkheden, bedrijfscultuur en salaris. We zijn dan ook trots dat we in de top 3 staan van verschillende categorieën. In de categorie ERP en de branche handel/groothandel staan we zelfs op de 1e plek, op plek nummer 2 in de branche Techniek en op plek 3 in de branche Detailhandel & Retail.

Over de Computable Career Guide

Elk jaar publiceert Computable een ranglijst met de meest populaire ICT-werkgevers  van dit moment. Dit onderzoek vindt plaats onder zowel ICT- als niet-ICT-organisaties. Uit alle resultaten berekent Computable een gemiddeld eindcijfer per organisatie. Bedrijven worden beoordeeld aan de hand van werkgeversonderzoeken in 16 verschillende subcategorieën, zoals bijscholingsmogelijkheden, bedrijfscultuur en salaris. Binnen elke categorie worden de bedrijven gerangschikt van hoog naar laag. Het is een mooie prestatie om als nieuwkomer direct op de 20e plaats te eindigen en we zijn dan ook enorm trots. Je kunt het volledige overzicht van de Computable Career Guide hier vinden.

Werken bij SucceedIT

Wil jij ook graag werken bij één van de beste ICT-werkgevers van Nederland? Je bent meer dan welkom. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zich thuis voelen bij SucceedIT en zich willen ontwikkelen. Bekijk onze openstaande vacatures en bekijk of er een vacature bij zit die bij jou past. Wie weet tot snel!