Ga naar de inhoud

SucceedIT introduceert Drag & Drop app voor Business Central

Onze app Drag & Drop is vanaf september verkrijgbaar in de Microsoft AppSource. Dé app waarmee je eenvoudig alle gewenste bestanden in Microsoft Dynamics 365 Business Central kunt ‘slepen’.

Wat kun je met de app?

De extensie Drag & Drop van SucceedIT biedt de mogelijkheid om heel eenvoudig bestanden toe te voegen aan Dynamics 365 Business Central. De naam zegt het al: via het drag-and-drop-principe. Met deze app kun je bestanden toevoegen aan verkoop- en inkoopdocumenten, maar ook aan klanten, leveranciers en artikelen.

Ook het slepen en neerzetten van e-mails rechtstreeks vanuit Microsoft Outlook is mogelijk. Of wil je alleen een document uit de bijlage toevoegen? Ook dat kan. Afbeeldingen, Word-documenten en pdf-bestanden sleep je vanuit een e-mail zo naar Business Central.

De app Drag & Drop maakt je dagelijkse werkzaamheden met Microsoft Dynamics 365 Business Central eenvoudiger. Met de app kun je een object ‘oppakken’ en naar vrijwel elke locatie binnen Microsoft Dynamics 365 Business Central ‘slepen’. Dit klinkt als een standaardfunctionaliteit, maar het is niet mogelijk in de standaardversie van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met onze oplossing bespaar je minimaal 4 muisklikken voor elk bestand dat je aan een document of pagina wilt toevoegen.

De app Drag & Drop van SucceedIT past naadloos in Dynamics 365 Business Central. Je zult niet eens merken dat het een extensie is. Het is alsof het er altijd is geweest.

Probeer nu gratis

De app is verkrijgbaar in de Microsoft AppSource. Ter introductie en kennismaking mag je de app tot 1 januari 2020 gratis gebruiken. Na die datum kost de app € 29,95 per maand. Dat is per tenant en ongeacht het aantal gebruikers binnen de tenant. Dus als je bedrijf één tenant heeft, dan hebben alle medewerkers voor slechts € 29,95 per maand de beschikking over deze handige een tijdbesparende functionaliteit.

 

Instaleer Drag & Drop in jouw Business Central

Probeer Drag & Drop nu gratis en ervaar het gemak van de beschikbaarheid van al je documenten bij elk proces.