Ga naar de inhoud

SucceedIT helpt Mondmaskerfabriek

mondmaskerfabriekDe Mondmaskerfabriek is een bijzonder initiatief van drie ondernemers Jaap Stelwagen, Fleur Bakker en Naz Kawan. De Mondmaskerfabriek is een sociale onderneming en is tot stand gekomen door de steun van het netwerk van Refugee Company.

Iedere dag 100.000 mondmaskers produceren voor de zorg in Nederland is het doel van de Mondmaskerfabriek. Het is gelukt twee machines uit China te halen waarmee de fabriek gecertificeerde chirurgische mondmaskers type IIR in Arnhem gaat produceren.

Martin Plaat: “Toen ik op radio 1 over het initiatief van Refugee Company van Fleur Bakker hoorde heb ik direct contact gezocht en aangeboden het nieuwe bedrijf kosteloos te automatiseren met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat Fleur doet is inspirerend en ondernemend, in korte tijd zoiets realiseren is knap werk. Daar willen wij als SucceedIT graag een bijdrage aan leveren.”

Aan de slag

Inmiddels zijn wij gestart met de inrichting van het systeem en zetten we alles op alles om 25 mei aanstaande een go-live te hebben. Dankzij de inzet van Mondmaskerfabriek en onze pragmatische en gestandaardiseerde implementatie methodiek (DynamicsOnline) gaat dat vast lukken. Onze consultants werken samen met Johan Blom en Merthus Bezemer om Business Central snel up and running te krijgen.

Zo kunnen wij een bijdrage leveren aan de bestrijding van COVID-19 en het initiatief van de Refugee Company steunen. Deze stichting heeft als doel vluchtelingen zo snel mogelijk een nieuw leven op te laten bouwen, door ze te helpen met het opbouwen van een netwerk, het opdoen van werkervaring of ze aan een betaalde baan te helpen.