Ga naar de inhoud

SucceedIT certified partner of QBS group!

SucceedIT heeft gekozen voor een partnerschap met Quattro Business Solutions (QBS group). Dit partnerschap maakt het voor SucceedIT mogelijk om de dienstverlening van NAVConsultants nog verder te verbeteren. U, als klant van SucceedIT, profiteert van de kennis, expertise en methoden van de QBS group en haar groeiende groep van professionals. Kiezen voor een QBS-partner is kiezen voor de beste oplossing voor uw organisatie, een vlotte uitvoering en uitstekende ondersteuning.

Zaken doen met een QBS-partner betekent ook dat u zaken doet met de snelst groeiende, grootste en meest ervaren Microsoft-partnerorganisaties in Europa. Partners van de QBS group zijn zeer ervaren deskundigen op het gebied van de specifieke marktsegmenten waarbinnen zij opereren. QBS group onderhoudt een direct contact met Microsoft en is betrokken bij het programma voor het optimaliseren van de klantervaring, door klanten te betrekken in de fase van de pre-release van nieuwe Microsoft-oplossingen.

QBS group zorgt voor alle distributie- en supportactiviteiten van haar Microsoft Dynamics‑partners in West-Europa. QBS group bestaat sinds 2013 en ondersteunt inmiddels ruim 400 partners.

Klik hier voor meer informatie over QBS group