Ga naar de inhoud

Shariq Wazir, onze nieuwe support engineer

SucceedIT is weer een nieuwe collega rijker! Maak kennis met Sariq!

Wie is Shariq?

Shariq gaat als support engineer aan de slag waarbij hij samen met het support team nauw gaat samenwerken met verschillende partijen binnen SucceedIT om ervoor te zorgen dat onze klanten zo snel mogelijk worden geholpen. Daarnaast zal ze zich ook bezighouden met het optimaliseren van interne processen, zodat we onze dienstverlening naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

Shariq heeft het grootste gedeelte van zijn carrière gewerkt in de zorg en dan met name in verschillende ziekenhuizen waarbij hij zich bezig hield met het bereiden van cytostatica. Hij had een sterke wens om de switch naar de IT te maken en dat heeft hij gedaan toen hij de kans kreeg om als servicedesk medewerker aan de slag te gaan bij Sanday.

De overstap naar SucceedIT heb ik onder andere gemaakt omdat er wordt gewerkt met Microsoft Business Central en ik mij er meer kan verdiepen doordat informatie hierover makkelijk te vinden is.

Shariq, welkom bij SucceedIT en we wensen je heel veel plezier en succes!

Over SucceedIT

SucceedIT is dé specialist in complete ICT-oplossingen voor handels-, e-commerce, productie- en assemblagebedrijven. Naast Microsoft Dynamics 365 Business Central is voorraadoptimalisatie met behulp van EazyStock een belangrijke oplossing die wij leveren.