Ga naar de inhoud

Projectleiding bij implementatie Dynamics NAV

SucceedIT begeleidt Schouten & Nelissen bij de implementatie van Dynamics NAV. Wij leveren een hands-on projectleider, die samen met het projectteam van Schouten & Nelissen en de Dynamics NAV-partner gaat zorgen voor een succesvolle implementatie. De Dynamics NAV partner Verito levert een specifiek op opleidingen gerichte add-on, die volledig is geïntegreerd met Dynamics NAV.
Martin Plaat de projectleider die namens SucceedIT bij dit project aan het roer staat heeft inmiddels 6 jaar ervaring met Dynamics NAV-implementaties bij grotere Dynamics NAV-klanten.

 

Schouten & Nelissen is al 35 jaar succesvol als opleider voor de ontwikkeling van mensen, teams en bedrijven. Hiervoor bieden zij een uitgebreid pakket van opleidingen en incompany- en maatwerkoplossingen. Het huidige applicatie landschap zal deels vervangen worden door Dynamics NAV, waardoor een vereenvoudiging van IT Beheer en bedrijfsprocessen wordt gerealiseerd. De nieuwe oplossing zal eraan bijdragen dat Schouten & Nelissen meer dan ooit de klant centraal kan stellen!

 

Klik hier voor meer informatie over  Schouten en Nelissen