Ga naar de inhoud

Microsoft Dynamics Tenerife, pak de vier grote Microsoft kansen in 2018!

Microsoft heeft een aantal aankondigingen gedaan voor komend jaar. Wij zetten de vier grootste veranderingen op een rij.

1. Office 2019

Microsoft heeft aangekondigd de nieuwe versie van Microsoft Office, Microsoft Office 2019, na de zomer van 2018 te lanceren. Het bekende en gebruiksvriendelijke Microsoft Office bevat alle standaard producten als Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Naast deze standaard producten heeft Office 2019 een aantal vernieuwde functies. Excel wordt verbeterd met nieuwe formules en grafieken. PowerPoint wordt uitgerust met extra animatiefuncties. Wat de licentiekosten van Office 2019 gaan worden is nog niet duidelijk.

2. Lancering Microsoft Dynamics Tenerife

De nieuwste Cloud versie van Dynamics NAV (Dynamics 365 Tenerife) is interessant voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Mede door de lage instapdrempel en vele functionaliteiten. Deze nieuwe versie van Cloud ERP software is gemakkelijk aan te passen aan specifieke branchebehoeftes dankzij de app-source. De optie om alleen die functionaliteit te kiezen die gebruikers nodig hebben en de mogelijkheid om extra functionaliteit toe te voegen wanneer dat nodig is, zal waarschijnlijk de deur openen naar een digitale transformatie voor veel kleinere bedrijven. Microsoft Dynamcs Tenerife kennen we inmidddels als Microsoft Dynamics 365 Business Central. (red.)

3. Nieuwe apps voor Microsoft Dynamics 365

De app-source van Microsoft zal met de komst van Dynamics 365 Tenerife worden aangepast. Door deze omgeving beter in te richten wordt het makkelijker de juiste ERP oplossingen te vinden voor uw onderneming. Ook biedt Microsoft meer flexibiliteit aan derde partijen voor het bouwen en aanbieden van branche specifieke oplossingen. Zo krijgen gebruikers van Dynamics 365 Tenerife toegang tot een platform dat eindeloos wordt doorontwikkeld en altijd een passende oplossing heeft per branche.

4. Microsoft teams krijgt Skype for Business functies

Microsoft Teams helpt om beter samen te werken, intern te verbinden en medewerkers up-to-date houden van intern lopende prosessen. Bij de release van Microsoft Teams in 2016 miste er echter één cruciale functie, de video en bel functie die Skype for Business wel heeft. Door deze toevoeging hoeven Microsoft Team gebruikers straks niet meer te schakelen tussen Skype en Teams. Deze nieuwe functionaliteit van Microsoft Teams zal in het tweede kwartaal van 2018 beschikbaar zijn.

Microsoft Dynamics Tenerife

 

Microsoft silver partner