Ga naar de inhoud

Optimaliseer jouw documenten workflow met Navigate Pro

Ben jij bezig met het verwerken van offertes, inkoopfacturen, verzendnota’s, magazijnbonnen en creditnota’s in Microsoft Dynamics 365 Business Central? Of heeft jouw bedrijf veel te maken met retouren? Dan is Navigate Pro dé oplossing voor jou! Samen met Info Studi hebben wij de functionaliteiten van deze app besproken en laten zien in een webinar. De highlights van het webinar zijn in deze blog voor je samengevat. 

Je kan het webinar ook terug kijken voor een korte demo van de app! ⬇️

Wat is Navigate Pro? 

Navigate Pro is een visuele oplossing voor het navigeren door documenten in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Deze slimme tool biedt gebruikers een interactief overzicht van documenten die gerelateerd zijn aan het geselecteerde startdocument. Met slechts een klik kun je eenvoudig naar het gewenste document navigeren en deze openen. Of het nu gaat om een offerte, factuur, verzending, creditering of retourontvangst, je ziet in één oogopslag de volledige boekingsgeschiedenis. Je kunt de blokken eenvoudig slepen, de verbindingen tussen verschillende documenten weergeven. Navigate Pro biedt jou zo een snelle en efficiënte manier om de juiste informatie te vinden in Business Central! 

 

Navigate Pro App Business Central

Ervaar Navigate Pro nu zelf!

Wil jij zelf de voordelen ervaren van Navigate Pro? Profiteer dan 30-dagen gratis van de trial en ontdek zelf de mogelijkheden die de app jou biedt. Je download de trial eenvoudig via de Microsoft AppSource.  Voor vragen of meer informatie, kan je altijd contact met ons opnemen!

 

De belangrijkste voordelen op een rij 

1. Tijdsbesparing

Met Navigate Pro bespaar je tot 98% van je tijd bij het zoeken van documenten. Dat betekent meer tijd voor belangrijke zaken, waardoor jij en je team efficiënter werken! 

2. Kostenverlaging 

Door de documentnavigatie te stroomlijnen en de tijd die wordt besteed aan het zoeken naar informatie te verminderen, helpt Navigate Pro bedrijven zo kosten te besparen.  

3. Verbeterde gebruikerservaring

Navigate Pro biedt een visueel overzicht van je documenten die met elkaar in verband staan, waardoor complexe processen eenvoudig worden. Hierdoor wordt het werken een stuk leuker en makkelijker. 

4. Verbeterde efficiëntie

Relevante documenten zijn binnen handbereik. De workflow verloopt soepeler, de documentatie is op deze manier compleet, waardoor je efficiënter werkt. 

Meer informatie over Navigate Pro 

Wil jij zelf de voordelen ervaren van Navigate Pro? Profiteer dan 30-dagen gratis van de trial en ontdek zelf de mogelijkheden die de app jou biedt. Je download de trial eenvoudig via de Microsoft AppSource.  

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Navigate Pro binnen jouw specifieke situatie of heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking om jouw mogelijkheden door te nemen? Neem dan gerust contact met ons op!