Ga naar de inhoud

Onze nieuwe collega Rick Bouwmeister

succeedit - rick bouwmeisterWij verwelkomen een nieuwe collega in ons team! Rick Bouwmeister gaat bij ons aan de slag als Microsoft Dynamics 365 Business Central Consultant. Rick heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en is bekend met Microsoft ERP oplossingen.

Rick gaat zich vooral richten op Dynamics 365 Business Central de alles-in-één bedrijfsoplossing van Microsoft.

“Klanten vooruit helpen met hun business spreekt mij bijzonder aan. Maar ook de proactieve en nuchtere aanpak van SucceedIT natuurlijk. Deze aanpak past goed bij mij. Bij SucceedIT krijg ik de mogelijkheid om mijn horizon te verbreden en mij verder te ontwikkelen in consultancy. Daar heb ik enorm veel zin in!

Rick gaat bij SucceedIT zijn carrière een vliegende doorstart geven. Rick, welkom en heel veel succes bij SucceedIT!