Ga naar de inhoud

Werken vanuit huis?

In tijden waarin we zoveel mogelijk moeten gaan thuiswerken, willen wij er samen voor zorgen dat de medewerkers van onze klanten de dagelijkse activiteiten vanuit huis kunnen voortzetten.

Mocht je het een uitdaging vinden om thuiswerken voor jouw bedrijf te organiseren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee en kunnen je zo nodig doorverwijzen naar gespecialiseerde partners in ons netwerk.

Voor supportvragen zijn wij bereikbaar op [email protected].

Dynamics NAV / Business Central / EazyStock

Mocht je problemen ondervinden bij het vanuit thuis toegang krijgen tot Dynamics NAV, Business Central of EazyStock neem dan gerust contact op en stuur een bericht naar [email protected] of bel met +31(0)85 046 60 60.

Handige thuiswerktools

Maak je al gebruik van Office 365 dan is thuiswerken eenvoudig. Thuiswerken wordt makkelijker door gebruik te maken van:

Teams
Teams is onderdeel van Office 365 en een standaard functionaliteit. Met Teams kun je eenvoudig communiceren door een chat of video-verbinding, je beeldscherm te delen en elkaar snel korte berichten te sturen. Zowel 1-op-1 als met meerdere personen tegelijkertijd.

SharePoint
Gebruik je SharePoint dan heb je op één plek altijd de laatste versies van je documenten beschikbaar. Zo voorkom je dat er allerlei (onvolledige) versies via de e-mail gaan circuleren.

Teamviewer (geen Office 365)
Met dit programma kun je meekijken op iemands bureaublad en eventueel ook de besturing overnemen om een collega weer op weg te helpen.

Wij zijn geen Office 365-specialisten maar kunnen je vast op weg helpen of verwijzen naar een partner van SucceedIT.

Team SucceedIT

[email protected]

+31(0)85 046 60

 

Thuiswerken SucceedIT