Ga naar de inhoud

SucceedIT ondersteunt GITP bij Dynamics NAV‑implementatie

gitpGITP heeft SucceedIT gevraagd een projectmanager te leveren om het ERP‑project OfCourse samen met de projectmanager van Abecon (Dynamics NAV‑partner) naar de eindstreep te trekken, binnen het budget, de gestelde tijd en in de gedefinieerde kwaliteit. Om die reden is Martin Plaat van SucceedIT als interne projectmanager bij GITP aangesteld en hij werkt samen met een ijzersterk projectteam aan dit traject. De go-live datum is 1 mei 2016.

Het project

Het ERP‑project OfCourse is van start gegaan, waarbij de financiële inrichting de eerste prioriteit heeft gekregen. Middels de gehanteerde workshopmethode zijn de verschillende werkgroepen aan de slag gegaan en de eerste stappen zijn inmiddels gezet. Alle betrokkenen werken met veel enthousiasme en energie aan het project. GITP ziet het als een mooie kans om een verbeterslag te maken ten opzichte van de huidige situatie. Het project loopt volgens planning en binnen budget.

De oplossing

Er is gekozen voor een ERP‑oplossing van Microsoft, genaamd Dynamics NAV (voorheen Navision). Dynamics NAV wordt bij GITP geïmplementeerd door Abecon, de Dynamics NAV‑partner in dit traject. Abecon is ook de leverancier van de voor onze branche specifieke module Course. Deze module is naadloos geïntegreerd met Dynamics NAV. Na de implementatie van Dynamics NAV en Course beschikt GITP over een moderne, toekomstbestendige en gebruikersvriendelijke oplossing.

Over GITP

GITP helpt jaarlijks meer dan 15.000 mensen hun talenten te ontwikkelen, nieuw perspectief te creëren en de regie te pakken over hun loopbaan. GITP maakt loopbaanontwikkeling mogelijk door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten. GITP levert een trefzekere combinatie van assessment, loopbaanadvies, gerichte training en coaching.

Voor meer over GITP gaat u naar: www.gitp.nl