Ga naar de inhoud

Nieuwe huisstijl

Wij geloven dat de klant van morgen een nieuwe toegevoegde waarde eist van haar ICT partner. Een toekomst waarin transparantie, vrijheid van (leveranciers)keuze en alleen betalen voor wat je gebruikt de standaard wordt. De klant centraal stellen, maar nu echt!

SucceedIT biedt pragmatische en nuchtere ICT dienstverlening en levert bewezen oplossingen voor het automatiseren van de primaire bedrijfsprocessen. Wij gaan voor een transparante werkwijze, een open relatie met onze klanten en minimalisatie van klantspecifieke aanpassingen. Zo voegen wij waarde toe.

De bol staat voor onze transparantie. Een heldere kijk op zaken, openheid en de klant centraal. De drie elementen die de bol omsluiten staan voor de belangrijkste ingrediënten voor succes: de interactie met onze klant, de kwaliteit van onze consultants en de bewezen producten!

Bedrijven moeten kunnen rekenen op een ICT partner die transparant, pragmatisch en nuchter is. Klanten betalen alleen voor wat ze gebruiken en kunnen geld besparen door te kiezen voor bewezen oplossingen met zo min mogelijk maatwerk. Daar staat onze pay-off ook voor.

Deze filosofie een aanpak geldt ook voor onze labels NAVConsultants en ons jongste initiatief: DynamicsOnline.nl. Allebei hebben zij ook het herkenbare beeldmerk gekregen in het logo.